Jó. - Termékeink

Választék

Nagy teljesítményű eszközök az Ön legjobb teljesítményéhez

Profiktól profiknak. Választékunkban több mint 50 000 eszköz szerepel a csiszoláshoz, vágáshoz, polírozáshoz és az anyageltávolításhoz. Programunk terjedelme és mélysége a felhasználók számára minden követelményhez biztosítja a megfelelő terméket – gyakran akár több változatban is.

Klicken Sie für mehr Informationen További információkért kattintson ide
Quick Change (gyorszáras) tárcsák Termékek megjelenítése >
Lamellás csiszolómop Termékek megjelenítése >
Lamellás csiszolótányérok Termékek megjelenítése >
Kronenflex® vágókorongok Termékek megjelenítése >
Kronenflex® csiszolókorongok Termékek megjelenítése >
Elasztikus csiszolóanyagok Termékek megjelenítése >
Gyémánt szerszámok Termékek megjelenítése >
Gyémánt csiszolótányér Termékek megjelenítése >
Kiakasztható gyűjtőcsomagok Termékek megjelenítése >

Alkalmazások

A durvától a finomig: Megfelelő megoldás minden anyaghoz

Bármit is szeretne eszközeinkkel megmunkálni: A Klingspor minőségi termékei a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek a felületminőség, az éltartam és a forgácsolási teljesítmény területén.

A fémek csiszolási és vágási műveletei a használt szerszámok számára különös igénybevételt jelentenek. Bármilyen fémet is szeretne megmunkálni: mi leszállítjuk Önnek a megfelelő csiszolóeszközt. Összes fém, nemvas fém és nemesacél termék megtekintése
Fémek, nemvas fémek és nemesacél
A kemény és rideg anyagok, mint az üveg, a kerámia, a megmunkálásuk minden szakaszában kiváló, megbízható és precíz eszközöket igényelnek. Számos csiszolóeszközt fejlesztettünk ki, amelyek ezen anyagok követelményeit figyelembe veszik. Összes üveg- és kerámiaalapú anyaghoz kapcsolódó termék megtekintése
Üveg, kerámia
A műanyag, gumi és bőr megmunkálását szolgáló csiszolóanyagainkkal kiváló eredményeket és egyforma csiszolati képet ér el minden releváns alkalmazás és munkadarab esetén. Összes műanyag-, gumi-, bőrtermék megtekintése
Műanyag, gumi, bőr

 

Gépek

A tökéletes eszköz minden művelethez

Akármelyik gépet is szeretné az alkalmazási problémái egyedi megoldásához használni, A Klingspor csiszolóanyagok kiemelkedő teljesítményt és megbízható eredményeket nyújtanak vágáskor, anyageltávolításkor és befejezéskor.

trennen

Vágás

Az anyagok gyors és gazdaságos vágása ügyfeleink számos alkalmazási területén nélkülözhetetlen. Ugyanolyan jelentős, mint a hosszú élettartam és a biztonság a gyorsan forgó csiszolóanyagok használatánál. Vágóeszközeink az OSA-irányelvek és az európai EN 12413 biztonsági szabvány betartásával a legmagasabb biztonsági előírásokat teljesítik.

Materialabtrag

Anyageltávolítás

Az anyageltávolító eszközök esetében döntő fontosságú az erőteljes csiszolás és egy lehetőleg nagymértékű eltávolítás az alkalmazó csekély fizikai terhelése mellett. 

Finish

Befejezés

A befejezés során a sima, egyenletes felületek és a folyamatosan megismételhető munkaeredmények számítanak. Műszaki fejlesztéseinkkel, például az antisztatikus ACT bevonással, támogatjuk felhasználóinkat céljaik elérésében.

Olvasson tovább...Minőségünk