Jó. - Termékeink

Választék

Nagy teljesítményű eszközök az Ön legjobb teljesítményéhez

Profiktól profiknak. Választékunkban több mint 50 000 eszköz szerepel a csiszoláshoz, vágáshoz, polírozáshoz és az anyageltávolításhoz. Programunk terjedelme és mélysége a felhasználók számára minden követelményhez biztosítja a megfelelő terméket – gyakran akár több változatban is.

 

Klicken Sie für mehr InformationenTovábbi információkért kattintson ide
Csiszolószalagok Termékek megtekintése
Csiszolólapok Termékek megtekintése
Fibertárcsák Termékek megtekintése
Quick Change (gyorszáras) tárcsa Termékek megtekintése
Lamellás csiszolótányérok Termékek megtekintése
Lamellás csiszolómop Termékek megtekintése
Elasztikus csiszolóanyagok Termékek megtekintése
Vágó- és csiszolókorongok Termékek megtekintése
Gyémántszerszámok Termékek megtekintése

 

Alkalmazások

A durvától a finomig: Megfelelő megoldás minden anyaghoz

Bármit is szeretne eszközeinkkel megmunkálni: A Klingspor minőségi termékei a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek a felületminőség, az éltartam és a forgácsolási teljesítmény területén.

A fémek csiszolási és vágási műveletei a használt szerszámok számára különös igénybevételt jelentenek. Bármilyen fémet is szeretne megmunkálni: mi leszállítjuk Önnek a megfelelő csiszolóeszközt. Összes fém, nemvas fém és nemesacél termék megtekintése
Fémek, nemvas fémek és nemesacél
A kemény és rideg anyagok, mint az üveg, a kerámia, a megmunkálásuk minden szakaszában kiváló, megbízható és precíz eszközöket igényelnek. Számos csiszolóeszközt fejlesztettünk ki, amelyek ezen anyagok követelményeit figyelembe veszik. Összes üveg- és kerámiaalapú anyaghoz kapcsolódó termék megtekintése
Üveg, kerámia
A műanyag, gumi és bőr megmunkálását szolgáló csiszolóanyagainkkal kiváló eredményeket és egyforma csiszolati képet ér el minden releváns alkalmazás és munkadarab esetén. Összes műanyag-, gumi-, bőrtermék megtekintése
Műanyag, gumi, bőr

 

Gépek

A tökéletes eszköz minden művelethez

Akármelyik gépet is szeretné az alkalmazási problémái egyedi megoldásához használni, A Klingspor csiszolóanyagok kiemelkedő teljesítményt és megbízható eredményeket nyújtanak vágáskor, anyageltávolításkor és befejezéskor.

trennen

Vágás

Az anyagok gyors és gazdaságos vágása ügyfeleink számos alkalmazási területén nélkülözhetetlen. Ugyanolyan jelentős, mint a hosszú élettartam és a biztonság a gyorsan forgó csiszolóanyagok használatánál. Vágóeszközeink az OSA-irányelvek és az európai EN 12413 biztonsági szabvány betartásával a legmagasabb biztonsági előírásokat teljesítik.

Materialabtrag

Anyageltávolítás

Az anyageltávolító eszközök esetében döntő fontosságú az erőteljes csiszolás és egy lehetőleg nagymértékű eltávolítás az alkalmazó csekély fizikai terhelése mellett. 

Finish

Befejezés

A befejezés során a sima, egyenletes felületek és a folyamatosan megismételhető munkaeredmények számítanak. Műszaki fejlesztéseinkkel, például az antisztatikus ACT bevonással, támogatjuk felhasználóinkat céljaik elérésében.

Olvasson tovább...Minőségünk