QRC 910 Quick Change tárcsák a Nemesacél, Erősen ötvözött acélok

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Erősen ötvözött acélok
Felhasználási területek
Gépjárműipar
Készülék- és konténergyártás

QRC 910 - Quick Change tárcsa nemesacélhoz és erősen ötvözött acélhoz

A QRC 910 Quick Change tárcsa a tökéletes eszköz azon felhasználók számára, akik a következő anyagokat megmunkálására keresik az ideális szerszámot:

  • nemesacél és
  • erősen ötvözött acél.

A csiszolószemcsék zárt bevonata biztosítja a tárcsa agresszív csiszolási tulajdonságait, amelyek a magas leválasztási sebességhez és a hosszú élettartamhoz szükségesek. Mivel a Klingspor kizárólag a szintetikusan előállított kerámia korund szemcsét használ fel, a csiszolószemcsék minősége és szemcsemérete mindig ugyanaz marad. A zárt bevonattal felhordott szemcsék ideálisak olyan anyagok megmunkálásához, mint a nemesacél és az erősen ötvözött acél.

Zárt bevonatú korund szemcsék a gyors és tiszta munkaeredményért

Kerámia korund szabálytalan alakú szemcséket eredményez, amelyeket mikrokristályos szerkezet jellemez. Ezt a QRC 910 - Quick Change tárcsához használt szemcsét zárt bevonattal alkalmazzák és műgyantával kötik össze. Ez a zárt bevonat a tárcsa szinte teljes felületét mikrokristályos, önéleződő szemcsékkel borítja. Ezáltal a tárcsát agresszív csiszolási tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek még olyan kemény anyagok, mint az acél csiszolásakor is jó teljesítményt nyújtanak. A műgyanta rendkívül erős kötőanyag, nagy tapadóerővel. A természetes kötőanyagokkal összehasonlítva a szintetikus gyanta nagyobb szemcsemegtapadást, jobb és egyenletesebb felületet és hosszabb élettartamot biztosít a csiszolókorongnak.

Végső gyorsasággal és biztonsággal dolgozhat a Klingspor QRC 910 - Quick Change tárcsának köszönhetően

A QRC 910 - Quick Change tárcsa műanyag menetes hüvelyének köszönhetően pillanatok alatt, biztonságosan rögzíthető a gumitányérra. Egy 180°-os fordulat az óramutató járásával megegyező irányba elegendő ahhoz, hogy a Quick Change tárcsa biztonságosan rögzüljön a helyére a támasztóbetétre. A gumitányér tökéletes kiegészítője a csiszolótárcsának. Ezért a keménysége határozza meg, hogy a tárcsa magas leválasztási sebességet biztosít-e, beleértve az extrém agresszivitást, vagy finom csiszolási alkalmazásokhoz alkalmas. A keményebb gumitányér nagyobb anyagleválasztási sebességet biztosít.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.