QRC 412 Quick Change tárcsák a Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Általános fém
Színesfémek

QRC 412 - Multifunkcionális csiszolókorong durva és közepes csiszoláshoz

A A műanyag rögzítőelemekkel ellátott QRC 412 (Quick Roll Connect) csiszolótárcsák ideálisak durva és közepes csiszoláshoz fémipari területeken és minden lelkes barkácsoló műhelyében. A kiválóan megmunkált és nagy teljesítményű csiszolókorongok alkalmasak a következők megmunkálására: - fém és - színesfém.

A felhasználók a Quick Change tárcsa használata során a következő előnyöket élvezhetik: magas anyageltávolítási sebesség, kiemelkedő gazdaságosság és rövid beállítási idő, a gyors szerszámcserének köszönhetően.

Zárt szórásmódú korund szemcsék

Különleges keménysége, szívóssága és kopásállósága miatt korund szemcséket használnak a műanyag rögzítővel ellátott QRC 412 Quick Change tárcsa gyártása során. Mivel a szemcséket zárt szórásmóddal viszik fel a feületre, a tárcsa hátlapjának közel 100 %-át csiszolószemcsék borítják. Ez lehetővé teszi a magas anyageltávolítást és a hosszú élettartamot. A műanyag rögzítőelemekkel ellátott Quick Change tárcsákat fémek, különösen színesfémek (pl. sárgaréz, réz és alumínium) durva és közbenső csiszolásához használják. A Klingspor a QRC 412 Quick Change tárcsát különböző átmérőkben és szemcseméretekben kínálja.

Műgyanta kötéssel az erős csiszolókorongért

A professzionális használatra tervezett QRC 412 Quick Change tárcsa stabil műgyanta kötéssel rendelkezik. Kiemelkedő csiszolási teljesítmény és kellemesen alacsony csiszolási nyomás jellemzi ezt a kötést. A kiváló szemcsekötésnek és az alacsony hőtermelésnek köszönhetően a termék nagy igénybevétel esetén is megőrzi kivételes tulajdonságait.

A megfelelő tartozékokkal az optimális eredményekért

A Quick Change tárcsa a Klingspor QRC 555 gumitányérral kombinálva használható, amely összeköti a csiszolótárcsát a szerszámmal. Minden alkalmazáshoz más-más típusú gumitányér kapható: keményebb fajta a nagy eltávolítási sebességhez és lágyabb fajta a nagyobb rugalmasságával például profilozott munkadarabok megmunkálásához használható. A QRC (Quick Roll Connect) rendszernek köszönhetően a csiszolókorongok az óramutató járásával megegyező irányban egy egyszerű 180 fokos fordulattal rögzíthetők a tartóbetéthez. A sima futás könnyű munkavégzést és egyenletes eredményeket tesz lehetővé. A hozzá tartozó QCA 555 használatával a Quick Change tárcsák minden elterjedt sarokcsiszolóhoz alkalmazhatók. Gyors felszerelésük jelentősen javítja a munka hatékonyságát.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.