QRC 411 Quick Change tárcsák a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Általános fém

QRC 411 - Quick Change tárcsa műanyag menettel a nagy eltávolítási sebességért

A QRC 411 csiszolótárcsa agresszív csiszolási tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a legnagyobb kihívást jelentő feladatokhoz is. Alkalmazási területe a

  • nemesacél és
  • fém megmunkálására terjed ki.

A termék széles szemcseméret-választékban érhető el a Klingspor kínálatában. Így rugalmasan felhasználható nemesacél és általános fémek megmunkálása során. A tárcsa legfőbb előnye, hogy gyorsan cserélhető és könnyen kezelhető. A terméket úgy tervezték, hogy rövid beállítási időt és páratlan hatékonyságot biztosítson. Kiváló választás a professzionális felhasználók és a lelkes barkácsolók számára egyaránt.

Kiváló eltávolítási sebesség a zárt szórási módnak köszönhetően

A QRC 411 zárt szórásmóddal felvitt, önéleződő zirkonkorund szemcsékből készült. Ez a bevonat lehetővé teszi, hogy a csiszolóanyag magas eltávolítási sebességet és hibátlan eredményeket nyújtson még a legigényesebb munkáknál is. A kötést prémium minőségű műgyanta biztosítja. Ez az agresszív csiszolóanyag minden alkalommal rendkívül gyorsan elvégzi a munkát. Használatával egyenletes csiszolati kép érhető el. Hosszabb munka esetén is fáradság nélkül dolgozhat vele.

Biztonságos rögzítés a QRC segítségével

A műanyag menettel ellátott Quick Change tárcsák a QRC (Quick Roll Connect) rendszerrel párosíthatók. Az alátétlemezhez való csatlakozást egy belső műanyag menet biztosítja. A tárcsa rögzítéséhez elég egy 180 fokos forgatás az óramutató járásával megegyező irányba. Ezzel a csatlakozással a tárcsát rendkívül kényelmesen és gyorsan cserélheti le. Szabványos sarokcsiszoló esetében a QCA 555 adapter szükséges, amelyet szintén a Klingspor fejlesztett ki. A QRC rendszerhez való Quck Change tárcsák mellett a Klingspor a szintén népszerű QMC (Quick Metal Connect) rendszerhez illeszkedő termékeket is kínál.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.