QRC 409 Quick Change tárcsák a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Általános fém

QRC 409 - Quick Change tárcsa műanyag zárral a biztonságos csiszoláshoz

A Quick Change tárcsa kényelmes csiszolótárcsa kis és nagy sebességű csiszológépekhez. A csiszolótárcsa hátoldalukon műanyag reteszeléssel vannak ellátva. Ennek a reteszelésnek köszönhetően a tárcsák biztonságos rögzítése a megfelelő QRC alátétlapra egyetlen lépéssel megoldható. A tárcsák alapját egy poliészterszövet képezi, amelyet zártan bevont cirkónium-dioxid szemcsékkel vonnak be. A multikötés nagy leválasztási sebességet tesz lehetővé a nemesacélból készült felületek megmunkálása során. A hideg csiszolási teljesítményük nagyban hozzájárul mind a nemesacélon elért kivételes eredményekhez, mind az alumíniumon való használat során tapasztalt alacsony eltömődési hajlamukhoz. A Quick Change tárcsa megfelelő választás a - fém, - nemesacél, - színesfém és - magasan ötvözött acél megmunkálásához.

A Quick Change tárcsa szemcseméretek széles választékában kaphatók. A különböző keménységű alátétlapok választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják az alkalmazásukhoz tökéletesen megfelelő tárcsa-áttétlap kombinációt. A kemény alátétbetétek lehetővé teszik a felületek hatékony eltávolítását, míg a lágy modellek ideálisak a finom csiszoláshoz és a strukturált felületek kezeléséhez.

A Quick Change tárcsa gyors csatlakoztatása és biztonságos használata

A Quick Change tárcsa által kínált számos előny közül az egyik a csiszolótárcsák gyors cseréje. A csiszolótárcsa felhelyezéséhez mindössze annyi szükséges, hogy a rögzítővel lefelé fordítva helyezze a tárcsára, és az óramutató járásával megegyező irányban 180 fokos fordulatot végrehajtva rögzítse azt a helyére. A csatlakoztatás elvégzése semmilyen erőfeszítést nem igényel. A könnyed rögzítésük hozzájárul a rövid beállítási időhöz és hatékonyabb csiszolási teljesítményt biztosít. A rendszert a rendkívül sima működés is jellemzi. Az ilyen sima működés az egyenletes felületkezelés garanciája. További előnye, hogy a szerszám sima működése lehetővé teszi a hosszú ideig tartó, fáradásmentes munkavégzést. A QCA 555 adapterrel párosítva a Quick Change tárcsa bármely szabványos sarokcsiszolóval is használható.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.