QMC 910 Quick Change tárcsák a Nemesacél, Erősen ötvözött acélok

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Erősen ötvözött acélok

QMC 910- Quick Change tárcsa nemesacélhoz és erősen ötvözött acélhoz

A QMC 910 Quick Change tárcsát kifejezetten a kihívást jelentő munkákhoz tervezték. Rendkívül magas leválasztási sebessége igazán kifizetődő

  • nemesacél és
  • erősen ötvözött acél esetén.

Ez a Quick Change tárcsa használat közben folyamatosan agresszív csiszolási tulajdonságokat testesít meg. Multi kötése lehetővé teszi a hidegebb csiszolást a nemesacélon végzett munka során. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak a kombinációja kiváló eredményeket eredményez, amellyel a barkácsolókat és a professzionális felhasználókat egyaránt megnyerik. A termék tökéletes választás minden olyan felhasználó számára, aki nagy hangsúlyt fektet a munka gyors befejezésére, és nem hajlandó kompromisszumot kötni a felület minőségében.

Kerámia korund a végső anyagleválasztási teljesítményért

Ez a rendkívül fejlett csiszolóanyag nagy leválasztási sebességet biztosít nemesacél és erősen ötvözött acél esetén. Az ehhez a termékhez használt kerámia korund minősége lehetővé teszi a felhasználók számára még a rendkívül kemény anyagok megmunkálását is. A mikrokristályos és önéleződő kerámiaszemcsék a legváltozatosabb körülmények között is kifogástalan csiszolási eredményeket biztosítanak. További előnye a Klingspor által a QMC 910 Quick Change tárcsához kínált széles típusválaszték. A sokféle szemcseméretben kapható korong kiválóan megfelel a különböző alkalmazásokhoz. A felhasználók könnyedén elvégezhetik a finom és durva csiszolással járó munkákat egyaránt.

QMC 910 műanyag belső menettel a biztonságos csatlakozáshoz

A csatlakozás úgy történik, hogy a műanyag zárral ellátott gyorsváltó korongot az alátétlapra helyezzük, és az alátétlap belső menetes tengelye segítségével a helyére csavarozzuk. Ez a csatlakozás amellett, hogy rendkívül biztonságos, egyetlen egyszerű lépésben létrehozható. Ez az egyszerűség lerövidíti a beállítási időt, és rendkívül sokoldalúvá teszi ezt a terméket. A tárcsa bármilyen közönséges sarokcsiszolóval kombinálható. A vásárlók a Klingspor által kifejlesztett QCA 555 adaptert tartozékként vásárolhatják meg, hogy a tárcsát sarokcsiszolóra szerelhessék. Ezzel az adapterrel a csiszolókorong minden hagyományos sarokcsiszolóra könnyedén felszerelhető.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.