QMC 412 Quick Change tárcsák a Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás

QMC 412 - Quick Change tárcsa fémekhez és színesfémekhez

A műanyag zárral ellátott Quick Change tárcsák univerzális használatra alkalmasak a csiszolási feladatok széles skáláján. Ezek közé tartozik a

-fémek és - NF fémek megmunkálása.

A csiszolókorongok durva és medium csiszoláshoz egyaránt használhatók. A teljes körű kompatibilitás érdekében a megfelelő termékek minden méretben és a megfelelő átmérőben rendelkezésre állnak. A korongok különböző átmérőkkel vásárolhatók meg, és így számos szokásos szerszámmal párosíthatók. A csiszolókorongok megfelelő megválasztása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különböző munkadarabokat ugyanolyan kiváló hatékonysággal megmunkáljon. A termék tervezésénél a fő szempont a végső rugalmasság volt.

Magas leválasztási sebesség bármilyen típusú munkához

A QMC 412 biztosan hibátlan minőséget biztosít, függetlenül attól, hogy milyen típusú anyaghoz használják. Ez a kiváló teljesítmény a tárcsa korund szemcsékkel elért magas leválasztási sebességének köszönhető. Ez a szemcse biztosítja a fémek aegyenes megmunkálását. A termék makulátlan felülete a szemcsék zárt bevonatának is köszönhető. A szintetikus gyantával létrehozott kötés garantáltan hosszú ideig tart. A mindennapi használat során a Klingspor Quick Change tárcsák kivételesen sima működésükkel képesek lenyűgözni. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyenletes felületeket állítson elő - ez a tényező létfontosságú a professzionális környezetben dolgozó felhasználók számára. Egy másik nagy előnye, hogy ezzel a termékkel hosszú ideig lehet dolgozni fáradtság nélkül. Ez a professzionális felhasználók és a barkácsolók számára egyaránt előnyös.

Kompatibilis a QMC rendszerrel műanyag adapterrel

A műanyag rögzítésű gyorscserélő tárcsákat a QMC rögzítő rendszerrel való munkavégzéshez tervezték. Ezt a rendszert széles körben használják a professzionális világban, és biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít a hordozóbetéttel. A rögzítéshez a tárcsát a támasztópárnára kell helyezni, majd a tárcsa 180 fokos elfordításával a támasztópárnához kell csavarozni. A csiszolóanyag cseréje mindig gyors és egyszerű, és jelentősen racionalizálja a felhasználó munkafolyamatát. A rendelkezésre álló adapter még a sarokcsiszolókkal való kombinált használatot is lehetővé teszi.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.