QMC 411 Quick Change tárcsák a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás

QMC 411 - Quick Change tárcsa rozsdamentes acélhoz, fémekhez

A műanyag adapterrel és belső menettel ellátott gyorscserélő tárcsákat különösen magas leválasztási sebességük jellemzi, ami kiváló választássá teszi őket a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. A csiszolóanyag különböző alkalmazásokhoz és anyagokhoz alkalmas, többek között

  • nemesacélhoz és
  • egyéb fémekhez.

A Klingspor által kínált termékek könnyű kezelhetőségükkel és azzal a lehetőséggel tűnnek ki, hogy a felhasználó kivételes gyorsasággal cserélheti a csiszolószerszámot. Egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a tárcsák kiváló választásnak bizonyulnak a barkácsolók és a professzionális felhasználók számára egyaránt. További előnyük a rendelkezésre álló szemcseméretek és átmérők széles választéka. Ez az átfogó választék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtalálja az adott szerszámhoz és csiszolási alkalmazáshoz legjobban illeszkedő korongot.

Nagy teljesítmény az önéleződő cirkónium-dioxidnak köszönhetően

A belső menettel ellátott Quick Change tárcsák az önéleződő cirkónium-dioxid szemcsékre és a kiváló minőségű műgyanta kötésre támaszkodnak. Ez a termék nagy leválasztási sebességet biztosít olyan anyagokon, mint az acél és acél. Eközben agresszív csiszolási tulajdonságai gyors munkasebességet tesznek lehetővé. Ezért a cirkónia a szakemberek által választott anyag. A termék könnyű kezelhetősége és sima működése biztosítja, hogy a felhasználó egyenletes felületeket állít elő, és fáradás nélkül képes hosszú ideig dolgozni.

Kompatibilis a QMC rögzítő rendszerrel műanyag adapterrel

A QMC sorozat csiszolókorongjának rögzítéséhez egyszerűen a műanyag adapter belső menetét használja a hordozóbetétre helyezéshez, mielőtt kézzel a helyére csavarja a hordozóbetétre. A Klingspor hasonló terméket kínál a "QRC" (Quick Roll Connect) sorozatban, amely egy műanyagból készült külső menet segítségével rögzíthető. Mindkét termék a piacon széles körben használt rendszert képvisel, és biztonságos és megbízható rögzítést biztosít a hátlapon. További előnye, hogy a Quick Change tárcsák bármely szabványos sarokcsiszolón is használhatók. A Klingspor ehhez megfelelő adaptert kínál.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.