QCA 555 Adapter a Quick Change Disc felfogótárcsához

Klingspor QCA 555 adapter - Quick Change tárcsaadapter M 14-es menettel

A QCA 555 adapter segítségével a Quick Change tárcsák valamennyi forgalomban lévő sarokcsiszolón használhatók. A Klingspor a két legelterjedtebb gyorszáras rendszert forgalmazza, és a QCA 555 adapter mindkettőhöz alkalmas:

  • QMC (Quick Metal Connect) műanyag belső menettel (QMC 555 gumitányér fém menettel)
  • és QRC (Quick Roll Connect) műanyag külső menettel (QRC 555 gumitányér műanyag belső menettel).

A Quick Change rendszerrel a csiszolókorongok gyorsan felszerelhetők a kisebb csiszológépekre. Sarokcsiszoló esetében a Quick Change tárcsák könnyen használhatók QCA 555 adapter segítségével.

A Quick Change tárcsák gyors felszerelése sarokcsiszoló M 14-es menetére

Egy sarokcsiszolót a Quick Change rendszerre átállítani gyerekjáték: Egyszerűen csavarja be, és máris készen áll. A kompakt adapter mindössze 20 x 30 mm-es. Bordázott felületének köszönhetően kézzel, csúszás nélkül csavarozhatja be. A QCA 555 adapter továbbá két lapos résszel rendelkezik, és egy 17-es méretű villáskulccsal húzható meg. A QMC és QRC sorozat összes Quick Change tárcsája így bármelyik, M 14-es belső menettel rendelkező sarokcsiszolóval párosítható.

Gyors csere egy rendszerrel: Quick Change tárcsák

A Quick Change tárcsa rendszer használata esetén csak az elhasználódott csiszolótárcsákat kell kicserélnie, a gumitányért pedig újra felhasználhatja. Ez költségmegtakarítást eredményez. A szerszámcsere másodpercek alatt elvégezhető, így Ön időt is megtakaríthat. Ez különösen előnyös az olyan munkák során, ahol a csiszolótárcsákat gyakran kell cserélni. A csiszolótárcsák felszerelése és cseréje rendkívül egyszerű: egy gyors 180 fokos fordulattal szilárdan és biztonságosan rögzülnek a helyükön. A csiszolótárcsák különböző keménységi fokozatokban kaphatók. A kemény változatok nagy eltávolítási sebességet biztosítanak. A lágy változatok finom csiszolati képet eredményeznek, és rugalmasságuknak köszönhetően a bonyolult felületi profilok is megmaradnak.

Szűrők törlése
Szélesség/mm Hosszúság/mm Rögzítés Vmax m/s Max. ford./perc
20
Szélesség
30
Hosszúság
M 14 menet
Rögzítés
80
Vmax
75 400
Max. ford./perc
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.