SMT 926 Special Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Osztály Special
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos, 6°
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Lakatosság
Olaj- és gázipar

SMT 926 Special - lamellás csiszolótányér nemesacélhoz és acélhoz

Az SMT 926 Special leválasztási teljesítménye magas és a következő anyagokhoz alkalmas:
nemesacél és - acél.

A hosszú élettartamú lamellás csiszolótányér magas agresszivitást biztosít. Magas agresszivitása miatt ez a termék ideális igényes munkákhoz és gyorsan elvégzendő csiszolási feladatokhoz. Ezek a megbízható csiszolótényérok egyaránt alkalmasak professzionális és hobbi felhasználásra is.

Maximális csiszolási teljesítmény a gyakorlatban

Az SMT 926 Special csiszolótányérnak tökéletes választás élek csiszolásához. Az üvegszálas tányérnak és zirkonkorund szemcséknek köszönhetően ez a termék magas eltávolítási teljesítményt biztosít. Ideális acél és nemesacél agresszív csiszolásához. A legjobb eltávolítási arányt nagy teljesítményű sarokcsiszolókon lehet elérni megnövelt érintkezési nyomással. Ez a lamellás csiszolótányér széles szemcseméret- és átmérő választékban kapható. A megengedett fordulatszám a használt átmérőtől függően változik, és 8500 és 13 300 fordulat/perc között mozog.

A Special termékcsalád lamellás csiszolótányérjai

A Klingspor a Special sorozat lamellás csiszolótányérjait nagy teljesítményű kereskedelmi és ipari felhasználásra tervezte. A hangsúly a legjobb teljesítményen és a hosszú élettartamon van, még intenzív használat mellett is. Az összes vonatkozó szabványnak megfelelően gyártott lamellás csiszolótányérok garantáltan maximális biztonságot nyújtanak. A termékek az oSa biztonsági jelölését viselik. A Special sorozat lamellás csiszolótányérjai között csak a kialakításukban van különbség. Az itt bemutatott termék kúpos alakú. Ezért kisebb érintkezési felülettel csiszol, ami nagyobb időegységenkénti anyageltávolítást tesz lehetővé. Ezért jól használható élek és a hegesztési varratok megmunkálása során. A Klingspor egyenes változatokat is forgalmaz, amelyek leginkább sík- és felületcsiszolásra alkalmasak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.