SMT 925 Special Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Osztály Special
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa műanyag, üvegszállal erősítve
Kivitel kúpos, 12°, egyenes
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás

Lamellás csiszolótányér nagy teljesítményű sarokcsiszolókhoz

Az SMT 925 Special lamellás csiszolótányért érezhetően nagyobb csiszolási teljesítmény és hosszabb élettartam jellemzi. Olyan anyagokhoz tervezték, mint a

nemesacél és - acél.

Ezeken a felületeken nyújtja a termék a legjobb teljesítményt. Ez a csiszolótányér a Speciális teljesítményosztályba tartozik. Ennek köszönhetően különleges agresszivitás és kivételes élettartam jellemzi. Ezeket a tulajdonságokat a tapasztalt, professzionális felhasználók és a kihívást jelentő munkán dolgozó hobbi barkácsolók egyaránt értékelik. Egyedülálló képességei miatt ezzel a csúcskategóriás termékkel érhető el a legjobb eredmény.

Kiemelkedő eredmények a zirkonkorund szemcséknek köszönhetően

A csiszolótányér a magas eltávolítási arányát a zikonkorund csiszolószemcséknek köszönheti. Az SMT 925 Special nagy teljesítményű sarokcsiszolókkal kombinálva a leghatékonyabb. Az üvegszállal erősített műanyag tányér intenzív használat mellett is hihetetlenül tartós. Különböző szemcseméretekben kapható, a finomtól a durváig és nagy fordulatszámra tervezték.

A Special termékcsalád csiszolótányérja

A Klingspornál ez a lamellás csiszolótányér egyenes és kúpos kivitelben is kapahtó. A kúpos csiszolótányér kisebb csiszolófelülettel csiszol, az ebből adódó pontszerű megmunkálás pedig nagyobb anyageltávolítást eredményez. Ez a fajta megmunkálás ideális az élek és a hegesztési varratok megmunkálásához. Az egyenes típusúak viszont sokkal nagyobb csiszolási felületettel dogoznak, így ideálisak sík- és felületcsiszoláshoz. A Klingspor Special terméksorozatában minden alkalmazáshoz megtalálható a megfelelő csiszolótányér. A kereskedelemi és az ipari használatra tervezett, nagy teljesítményű termékek kiváló teljesítményt és kivételes élettartamot biztosítanak, még folyamatos nagy igénybevétel mellett is. A széles választékban kapható SMT 925 Special csiszolótányér megbízható csiszolóanyag, mely számost feladathoz alkalmazható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.