SMT 924 Special Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Nagymért. levál.
Tulajdonságok
Osztály Special
Szemcsefajta kerámia korund
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos, 6°
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Berendezésgyártás
Fémépítés

SMT 924 Special - Lamellás csiszolótányér rozsdamentes acélhoz és acélhoz

Az SMT 924 Special lamellás csiszolótányér amely biztosan a legnagyobb pontossággal végzi el a éleken végzett munkákat. A rendkívül erős és figyelemre méltóan tartós termék megbízható partner a folyamatos használat során a fémipari műhelyekben és az ipari vállalkozásokban. Az SMT 924 lamellás csiszolótányér megmunkálásra lett tervezve:

  • nemesacél és
  • acél.

A kiváló leválasztási sebességet és páratlan gazdaságosságot nyújtó SMT 924 Special lamellás csiszolótányér hibátlan kivitelezésével tűnik ki.

Nagy teljesítményű termék extrém követelményekhez

Az SMT 924 Special lamellás csiszolótányér páratlan agresszivitását - azaz a kivételes gyorsságú anyageltávolítást - kerámia korund szemcséinek köszönheti. Ez a szintetikus kristály egyszerre figyelemre méltóan kemény és rendkívül szívós, ami ellenállóvá teszi az anyagot a töréssel és szakadással szemben. Az éles szélű és hegyes szemcsék kevéssé kopnak és önéleződődnek. Ez a rendkívül hatékony csiszolószemcsék lehetővé teszik az élek megmunkálását kifogástalan eredménnyel. A lamellás csiszolótányér optimális eredményeket produkál acélon és nemesacélon. A kiválóság biztosítása érdekében a Klingspor különböző szemcseméretekben kínálja a tárcsát.

Tökéletes eredmény az optimalizált kialakításnak köszönhetően

A csiszolószemcsék egyenletes bevonattal kerültek a lamellákra. Az önéleződődő szemcsék kombinációja a bevonatos csiszolólapkákon garantálja, hogy a csiszolás mindig friss szemcsékkel történik, és így az eltávolítás állandó marad. A csiszolólapokat megerősített üvegszálas hátlapra erősítették. A munkához szükséges rugalmasságot biztosítva a lamellák biztosítják, hogy az erő veszteségek nélkül kerüljön át a megmunkálandó munkadarabra. Ez a minőség lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a felületen a legnagyobb rugalmassággal dolgozzon.
A többféle átmérőben kapható SMT 924 Special lamellás csiszolótányér kúpos kivitelben készült. Ellentétben egyenes kialakítású testvérével, ez a modell kiválóan alkalmas a élcsiszolás során fellépő nagy érintkezési nyomásra.

Teljesítmény a profiknak

Az SMT 924 Special lamellás csiszolótányért nagy teljesítményű sarokcsiszolókkal (80 m/s) történő használatra is tervezték. Lehetővé teszi a megnövelt szerszámnyomást és ezáltal a lehető legnagyobb leválasztási sebességet. A munkateljesítmény mindaddig egyenletes marad, amíg a lamellás csiszolótányér el nem éri élettartama végét.

Egy megbízható szerszám, amely soha nem hibásodik meg

Egy speciális gyártási eljárás biztosítja a lehető legerősebb kötést a csiszolólemez és az alátétlemez között. Ez a kötés lehetővé teszi, hogy a lamellás csiszolótányér könnyedén megfeleljen az EN 13743 biztonsági szabvány követelményeinek és az oSa irányelvek előírásainak - és túl is teljesíti azokat. Egyéb tulajdonságaival együtt ez a kötés teszi az SMT 924 Special-t megbízható partnerré a mindennapi használatban.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.