SMT 645 Supra Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

kétrétegű
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa műanyag, üvegszállal erősítve
Kivitel egyenes
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Lakatosság

SMT 645 Supra - lamellás csiszolótányér nemesacélhoz és acélhoz

Az SMT 645 Supra lamellás csiszolótányér magas élstabilitással rendelkezik, és olyan anyagokhoz tervezték, mint a

  • nemsacél és az
  • acél.

Lamellás csiszolótányér kiváló leválsztási teljesítménnyel

A termék nagyon jó anyageltávolítást ér el a fent említett alkalmazási területeken. Ez érvényes a kis teljesítményű sarokcsiszolókkal való használat esetén is. Ezzel a termékkel a Klingspor a leghosszabb élettartamot és nagyon magas csiszolóanyag-agresszivitást kínál ügyfeleinek. A magas élettartamot a duplán rétegelt csiszolólamellák biztosítják. Ez egy csúcstermék az igényes felhasználók számára, akik a legjobb eredményeket szeretnék elérni a napi munkájuk során.

Egyenes kivitelű csiszolótányér

Az SMT 645 Supra csiszolótányér különböző átmérővel áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy az adott szerszámhoz illeszkedjen. A termék durva és finom munkákhoz különböző szemcseméretekben kapható, és nagy sebességgel is használható. Ez egy egyenes kivitelű csiszolótányér. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó a teljes felülettel dolgozik, ami különösen előnyös sík- és felületcsiszolásnál. A Klingspor kínálatában szerepelnek kúpos kialakítású csiszolótányérok is élmegmunkáláshoz.

A Supra termékcsalád csiszolótányérjai

A Klingspor három termékcsaládban kínálja csiszolótányérokat: Extra, Supra és Special. A Supra sorozat termékei professzionális használatra készültek. A csiszolótányérok az érvényes szabványok szerint készülnek, és maximális biztonságot garantálnak a felhasználónak. A barkácsolók is profitálhatnak ezekből a kiemelkedő tulajdonságokból projektjeik során. A zirkonkorund szemcséknek és a műanyag, üvegszállal erősített tányérnak köszönhetően, ezzel a termékkel bárki kiváló minőségű felületeket készíthet. Minden szabványos sarokcsiszolóval használható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.