SMT 636 Supra Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél

hideg csiszolás
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szemcsefajta zirkonkorund + multi k.
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos, 6°, egyenes
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

SMT 636 Supra - lamellás csiszolótányérok nemesacél megmunkálásához

Egyenes és kúpos kivitelben kapható SMT 636 Supra lamellás csiszolótányérok kifejezetten sarkok és felületek megmunkálására tervezték, és olyan anyagokhoz tervezték, mint a nemesacél.

Az egyik legjellemzőbb tulajdonsága a hidegebb csiszolási teljesítmény multikötéssel kiegészítve. A professzionális felhasználók ugyanúgy értékelik egyedülálló élmegmunkálási képességeit, mint a szakemberek. Ezt a különleges terméket igényes feladatokra tervezték, és a gyakorlatban sokféle körülmények között kiváló eredményeket ér el.

Nagy csiszolási teljesítmény, nagy termékválaszték

Az SMT 636 Supra lamellás csiszolótányért választó ügyfelek olyan terméket szereznek be, amely a kiemelkedő agresszivitást kivételesen hosszú élettartammal ötvözi. Ez a verhetetlen kombináció még a legigényesebb feladatok gyors és aegyenes elvégzését is lehetővé teszi. A csiszolóanyag a bevált cirkónium szemcsetípust használja, és így a legjobb eredményeket éri el az olyan anyagokon, mint a nemesacél. Ez a termék különböző szemcseméretekben és átmérőkben kapható, és 8.500, 12.200 és 13.300 percenkénti fordulatszámú motorhoz lett tervezve. Ez az átfogó választék az általános szerszámok széles választékához kínálja a megfelelő lamellás csiszolótányért

A Supra sorozat lamellás csiszolótányérjai

A Supra termékcsalád lamellás csiszolótányérjai - mint például az SMT 636 - professzionális termékek, amelyek a magas leválasztási sebességet kiváló élettartammal kombinálják. A vonatkozó szabványok szerint gyártott termékek garantáltan maximális biztonságot nyújtanak a felhasználónak a használat során. Az itt bemutatott termék domború alátétlemezzel van ellátva. Ez a lemez lehetővé teszi, hogy a felhasználó keskeny csiszolófelülettel csiszoljon: Az acéllal való kisebb érintkezési felület miatt ez sokkal nagyobb leválasztási arányt biztosít időegységre vetítve. Ez a tulajdonság az oka annak, hogy az SMT 636 Supra olyan hasznos az élek megmunkálásához és a hegesztési varratok eltávolításához. A Klingspor egyenes változatokat is forgalmaz, amelyek leginkább sík- és felületcsiszolásra alkalmasak. A leendő vásárlók olyan lamellás csiszolótányérra számíthatnak, amely minden alkalmazási területhez megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.