SMT 626 Supra Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Osztály Supra
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos, 6°
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Lakatosság

SMT 626 Supra lamellás csiszolótányér a Klingspor-tól: Egyenletes csiszolás és hosszú élettartam

A Klingspor SMT 626 Supra lamellás csiszolótányérja ideális választás nemesacél és acél megmunkálásához. Ez a lamellás csiszolótányér egyesíti a hosszú élettartamot a kiváló csiszolással, és, kiválóan teljesít a következő feladatoknál: - Ferdecsiszolás, \

Egyenletes csiszolati kép az egyedi dőlésszögnek köszönhetően

A lamellás csiszolótányérok, mint például az SMT 626 Supra, a nagy leválasztási sebességet kiváló felületi felülettel kombinálják. Ez a lamellás csiszolótányér menesacél és acél agresszív megmunkálására alkalmas, és egyenletes csiszolati képet is eredményez. Az SMT 626 Supra ugyanolyan gyors és erőteljes teljesítményt nyújt a ferdítés és a anyagleválasztás során. Külön említésre méltó tulajdonsága a lamellák egyedi elrendezése. Az enyhe ferde elrendezés két fő előnyt kínál: A lamellák még agresszív használat során is egyenletes csiszolati képet eredményeznek, és mégis hosszú élettartamot garantálnak. Az egyedi dőlésszögnek köszönhetően a csiszolóanyagra egyenletes nyomás nehezedik, ami a csiszolóanyag egyenletes kopását eredményezi. Ez biztosítja, hogy a Klingspor SMT 626 Supra továbbra is kiváló eredményeket produkáljon még hosszabb használat után is.

Biztonságos és robusztus csiszolóeszköz olyan mesterembereknek, akik csak a legjobbat kérik

A Klingspor Supra termékcsaládjában szereplő lamellás csiszolótányérok a kiváló teljesítményt igénylő szakembereknek készültek. Ennek a csiszolószerszámnak a csúcsminősége nemcsak az egyedülálló dőlésszögben, hanem az egész korong robusztus felépítésében is megmutatkozik. Az üvegszálas alátéttel felszerelt tárcsát úgy tervezték, hogy hosszú ideig kitartson. A csiszolólapkáknak a hátlaphoz való ragasztása maximális biztonságot nyújt. Az SMT 626 Supra lamellás csiszolótányért nagy teljesítményű csiszológépekkel való használatra is tervezték.

Precíz, fáradtság nélküli felületkezelés

A Klingspor SMT 626 Supra lamellás csiszolótányérral a felhasználó erőfeszítés és fáradtság nélkül fejezheti be a munkát acélon és nemesacélon. Az egyedi dőlésszöge lehetővé teszi, hogy a lamellák egyenletesen érintkezzenek a munkadarabon, ami csökkentett vibrációt eredményez. Az egyenletes anyageltávolítást továbbá a lamellák alakja is elősegíti. Az SMT 626 Supra még a tapasztalatlan felhasználó számára is lehetővé teszi a tökéletes kivitelezést.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.