SMT 325 Extra Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Műanyag tányér
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa műanyag, üvegszállal erősítve
Kivitel kúpos, 12°, egyenes
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Lakatosság

SMT 325 Extra - lamellás csiszolótányér nemesacélhoz és acélhoz

Ez a csiszolótányér gyakori választás élek és felületek megmunkálásához nemesacélon és acélon

-fémfeldolgozóknál, - a gépészetben és - az acélszerkezetek építésénél.

Sokoldalú, műanyag alapra erősített lamellás csiszolótányér

Az SMT 325 Extra csiszolótányér alapja egy üvegszállal erősített műanyag tányér. A lamellás csiszolótányér széles körben alkalmazható, egyenes és kúpos kivitelben is kapható. A kúpos kivitelű az egyenes kivitelűhöz képest nagyobb időegységenkénti anyageltávolítást biztosít. Ezért a kúpos kivitelű lamellás csiszolótányér élek és hegesztési varratok megmunkálásához ajánlott. Az egyenes kivitelűt főleg sík-és felületmegmunkáláshoz érdemes választani.

Könnyű, professzionális acélmegmunkálás

Az Extra termékcsaládba tartozó Klingspor csiszolótányérokat felülmúlhatatlan ár-érték arány jellemzi. Acél és nemesacél megmunkálásakor a csiszolótányérok minimális nyomóerő esetén is kiváló csiszolási teljesítményt nyújtanak, a lamellák sem üvegesednek el. Az önéleződő zirkonkorund szemcsének köszönhető a lamellás csiszolótányér élettartama kiváló. Bármely teljesítményosztályú szabványos sarokcsiszolóval kombinálható. A felhasználóknak azonban be kell tartaniuk a terméken feltüntetett megengedett kerületi sebességet (m/s), mely a tárcsa felületén megtalálható.

Páratlan rugalmasságú műanyag alátétlemez

Üvegszállal erősített műanyag tányér képezi ennek a csiszolótányérnak az alapját, és optimális erőátvitelt biztosít a megmunkálandó munkadarabra. A zikonkorund szemcsével ellátott lamellák egy speciális gyártási eljárás eredményeként rendkívül biztonságos kötéssel kapcsolódnak a hordozótányérhoz. Az EN 13743 biztonsági szabványban meghatározott követelményeket meghaladva ez a kötés garantáltan növeli a biztonságot. A fokozott biztonság érdekében a felhasználónak mindenképpen megfelelő egyéni védőfelszerelést kell viselnie! A védőfelszerelések szem- és hallásvédelmet, kesztyűt és porvédő maszkot kell tartalmaznia! Szintén alapvető fontosságú, hogy ne dolgozzon éghető anyagok közelében!

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.