SMT 324 Extra Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Osztály Extra
Szemcsefajta zirkonkorund
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos, 12°, egyenes
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Lakatosság

SMT 324 Extra -lamellás csiszolótányér nemesacélhoz és acélhoz

Az SMT 324 Extra lamellás csiszolótányér univerzális él- és felület megmunkálásra tervezték, és olyan anyagokhoz használható, mint

  • nemesacél és
  • acél.

A csiszolóanyag kitűnik kiváló anyagleválasztási sebességével, és a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelik. Mindazok, akik elsődleges fontosságot tulajdonítanak a munkájuk gyors és kiváló eredménnyel történő befejezésének, mindennapi rutinjuk során hasznát veszik az SMT 324 Extra kivételes tulajdonságainak. Ez a lamellás csiszolótányér kúpos változatban is elérhető. Ez a forma lehetővé teszi a nagyfokú agresszivitást a kis érintkezési felületnek köszönhetően. Ezért ideális az éleken végzett munkákhoz és a hegesztési varratok csiszolásához.

Kiváló csiszolási teljesítmény a cirkónium-dioxidnak köszönhetően

A termékhez választott szemcse a jól bevált cirkónium-dioxid. A korong kiváló minőségű üvegszálas alátétlemezből áll, amely rendkívül tartós. A tárcsa rendkívül hatékony kis teljesítményű sarokcsiszolókkal. A lamellák még alacsony csiszolási nyomáson történő használat esetén sem üvegesednek el. Az eredmény jelentősen javított kezelhetőség, kiváló eredményekkel és kiváló minőségű felületi megmunkálással kombinálva. Az SMT 324 Extra többféle szemcseméretben és átmérőben kapható. A megengedett fordulatszámok az alkalmazott átmérőtől függően változnak.

Az SMT 324 lamellás csiszolótányér kiváló ár-érték aránnyal

Az SMT 324 lamellás csiszolótányér az Extra termékcsalád tagja. A Klingspor által ebben a termékcsaládban kínált lamellás csiszolótányérok az univerzális felhasználásra való alkalmasságot magas fokú agresszivitással és hosszú élettartammal ötvözi a lehető legjobb ár-teljesítmény arány mellett. Ez az univerzális termék a legjobb eredményeket produkálja a különböző anyagokon, beleértve az acélt is. Az Extra termékcsaládba sorolt csiszolóanyagok természetes választás mindazok számára, akik magas anyagleválasztási teljesítményt szeretnének élvezni anélkül, hogy magas árat kellene fizetniük. A Klingspor a kúpos lamellás csiszolótányér mellett, egyenes kivitelű lamellás csiszolótányérokat is kínál felületcsiszoláshoz.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.