WSM 617 Csiszolómop a Acél, Nemesacél, Szín, Műanyag, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Acél
Nemesacél
Szín
Műanyag
Fa

WSM 617: Csiszolómop acélhoz, rozsdamentes acélhoz, festékhez, műanyaghoz és fához

A csiszolómopok alkalmasak elülső és oldalsó helyzetben bármilyen szabványos sarokcsiszolóval történő használatra. Ez a csiszoló mop a - acél, - nemesacél, - festék, - műanyag és - fa megmunkálásához használható.

A csiszolómop felhelyezése a sarokcsiszolóra gyors és egyszerű, kézzel is elvégezhető. Nincs szükség további szerszámok használatára.

Megmunkálási lehetőségek széles választéka

Ezek a csiszolómopok különböző szemcseméretek széles választékában kaphatók. Ez a széleskörű választék egyaránt ideális acél és más anyagok durva csiszolásához, valamint finom csiszolási alkalmazásokhoz. A durvább szemcsék nagyobb leválasztási sebességet biztosítanak. A nagyobb leválasztási arány durvább felületet eredményez. Példák azokra az alkalmazásokra, ahol egy ilyen sarok csiszolómop a tökéletes megoldás, például a hegesztési varratok gyors elsimítása vagy a festékrétegek eltávolítása. A műanyag vagy fa felületek finom csiszolásához jobb választás egy finomabb szemcsemérettel kombinált csiszolómop korong.

Válassza ki a megfelelő csiszolási sebességet a lehető legjobb eredmény eléréséhez

A legjobb csiszolási eredmény elérése sarokcsiszolóval történő munka során számos tényezőtől függ. A szemcseméret csak az egyik ilyen tényező. Egy másik lényeges tényező a vágási sebesség. Ez a tényező a sarokcsiszoló motorjának fordulatszámából adódik. Minden egyes sarokcsiszoló számára létezik egy olyan fordulatszám, amely a legjobban működik. Az adott sebességgel dolgozó felhasználók azt tapasztalják, hogy a centrifugális erő hatására a csiszolómop lapjai sugárirányban felállnak. Az anyag eltávolításához szükséges csiszolóhatás a csiszolószárnyak szélére korlátozódik. A perem elkopik, folyamatosan új csiszolószemcsékkel ellátott új csiszolólapka-részt téve elérhetővé.

Mindig éles csiszolószemcsékkel dolgozik

Ez az egyedülálló tulajdonság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyenletes csiszolati képet készítsenek, amely az idő múlásával sem változik. A felhasználóknak a következőket kell figyelembe venniük, amikor olyan csiszolókorongokkal dolgoznak, amelyek alkalmasak elülső és oldalsó helyzetben történő használatra: Kialakítása lehetővé teszi, hogy a csiszolószalagokhoz képest a csiszolómop eleve finom felületet állítson elő. Ezért a felhasználónak két-három mérettel durvább szemcseméretet kell választania ahhoz, hogy ugyanazt a kívánt csiszolati képet érje el. Ez acél és más típusú anyagok esetében egyaránt érvényes.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.