SMD 612 Felfogó tárcsa

SMD 612 felfogó tárcsa

A Klingspor SMD 612 egy kiváló kialakítású fémből készült felfogó tárcsa. mely a csiszolómopok biztonságos rögzítésére szolgál, és minden típusú csiszológépre felszerelhető.

Az SMD 612 nélkülözhetetlen tartozék, mivel biztosítja az alkalmazott szerszám zavartalan működését. Javítja a munkaeredmény minőségét, mivel biztosítja a csiszolómop egyenletes és stabil forgását.

A felfogó tárcsa működése

§A felfogó tárcsát a csiszolómop és a csiszológép közötti tengelyen kell elhelyezni. Beilleszkedik a csiszolómop oldalán található, erre a célra szolgáló horonyba. Ez elosztja a csavar érintkezési nyomását, biztosítja a biztonságos rögzítést és a mop zavartalan működését. A Klingspor az SMD 612-t különböző átmérőkben és különböző furatokkal kínálja. Így ideálisan illeszkedik minden Klingspor csiszolómophoz. A felfogó tárcsa megfelelő mérete a használt csiszolómoptól függően változik, míg a furat méretét a kiválasztott géphez kell igazítani.

Minőség, amelyre számíthat

A többi Klingspor termékhez hasonlóan ez a felfogó tárcsa is megfelel az összes nemzeti és nemzetközi biztonsági előírásnak. Ezért a legjobb minőséget kínálja a mindennapos és folyamatos intenzív használat során, extrém körülmények között, a kereskedelemben és az iparban ugynúgy, mint az otthoni felhasználás során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.