SM 611 W Csiszolómop a Szín, Lakk, kitt, Fa, Műanyag, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

SM 611 W: csiszolómop festékhez, lakkhoz, kitthoz, fához, műanyaghoz és fémhez

Ez a felfogó tárcsa nélküli csiszolómop garantáltan egyenletes felületi csiszolati képet eredményez. Az SM 611 W kiváló választás a legkülönfélébb anyagok, többek között - festék, - lakk, - kitt, - fa, - műanyag és - fém megmunkálásához.

Ez azt eredményezi, hogy ennek a nagy teljesítményű csiszolóanyagnak az alkalmazásban széleskörű a felhasználási területe. A Klingspor ezt a terméket műgyanta kötéssel kínálja, és ugyanarra a jól bevált korund szemcsére támaszkodik, amely más Klingspor termékekben is megtalálható. Ez a szintetikusan előállított szemcse garantáltan ugyanazokat a kiváló tulajdonságokat nyújtja egész élettartama alatt. Ezek a tulajdonságok a mindennapi használat során - a legkülönbözőbb körülmények között - professzionális eredményeket eredményeznek. Ez a csiszolómop olyan szemcseméretekben kapható, amelyek lehetővé teszik a finom és a durva felületi felületek létrehozását. A termék felfogótárcsa nélkül is használható.

Tökéletes és megbízható csiszolási eredmények

A termék egyik legkiemelkedőbb erőssége a közel tökéletes felületfinomítás. Erre a felületre jellemző a hosszú, folyamatos szemcsemintázat. További előnye, hogy nem vágja alá a megmunkálandó felületet. Az egyenletes csiszolati képet a lamellák lassú kopása és a friss csiszolószemcsékkel történő folyamatos újraélezés teszi lehetővé. Végül, de nem utolsósorban ez a csiszolóanyag tökéletesen illeszkedik a munkadarab kontúrjához. A Klingspor kiemelten fontosnak tartja termékei biztonságát. A csiszolómopokat az oSa irányelvek szerint tesztelték, és megfelelnek az EN 13743 európai biztonsági szabványban meghatározott követelményeknek.

Az alkalmazások széles köre garantált

Az SM 611 W csiszolómopot minden elképzelhető területen használják - beleértve az ipart is. Mindig hibátlan eredményt nyújt - még a legnagyobb kihívást jelentő feladatoknál is. Ilyen feladat például a hegesztési varratok finiselése vagy a sík felületek finom csiszolása. Mi több, ez a termék profilozott munkadarabokon is ugyanilyen kiváló eredményeket nyújt. A Klingspor által gyártott csiszolómopok ezt a páratlan teljesítményt puha és kényelmes csiszolási viselkedéssel kombinálják. A felhasználók különösen a hosszú ideig tartó munkák során értékelik ezt a tulajdonságot. Ez a termék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy azonos, hibátlan minőségű felületet készítsen - az elsőtől az utolsó munkadarabig.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.