SM 611 S Szatináló hengerek a Szín, Lakk, kitt, Fa, Műanyag, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

SM 611 S: Szatináló henger festékhez, lakkhoz, kitthoz, fához, műanyaghoz és fémhez

A felületek finom csiszolása

Ez a szatináló henger a különböző felületek finom csiszolását ká teszi. Használja ezt a szatináló hengert a - festék, - lakk, - kitt, - fa, - műanyag és - fém megmunkálásához.

Egyedülálló képességeinek köszönhetően ez a szatináló henger különösen alkalmas finom csiszolású felületek csiszolására

A csiszolólapok legyező alakú sugárirányú elhelyezése számos előnyt kínál a felületkezelési alkalmazásoknál. A szatináló henger rugalmas legyezője tökéletesen illeszkedik a munkadarab bármely felületéhez. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a termék figyelemre méltó egyenletes felületi csiszolati képet érjen el a teljes felületen. Mivel a csiszolólapkáknak csak a szélei érintkeznek a munkadarabbal, pl. annak fémből készült felületével, a kopás csak ezeken a széleken jelentkezik. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy a felhasználó mindig friss élekkel dolgozhat, amikor ezt a szatináló hengert használja.

Így érheti el a tökéletes munkaeredményt

A megfelelő sebességgel történő munkavégzés a egyenletes felületi csiszolati kép létrehozásának kulcsa. A működési sebesség nem haladhatja meg az SM 611 S szatináló henger számára megengedett maximális sebességet, amely a henger átmérőjétől függ. A munkasebesség nem lehet túl lassú, mert akkor a lamellák jobban elhajlanak és nagyobb felületet csiszolnak. Ha túl nagy felületen nyugszanak, a lapátok fokozott súrlódást okoznak, és ennek következtében felmelegszik mind a szatináló henger, mind a munkadarab. Ez megnehezítené a felhasználó képességét az egyenletes felületi csiszolati kép létrehozására, és a henger nagyon gyors elhasználódását okozná.

Egy szemcse a legkülönbözőbb anyagok megmunkálásához

Ez a szatináló henger legyező alakú csiszolólapkákkal van felszerelve, amelyeket korundból készült csiszolószemcsékkel vontak be. a korund szintetikusan előállított csiszolóanyag. Szabálytalan kristályos szerkezete olyan tömbös szemcséket eredményez, amelyek a csiszolási folyamat során darabonként kopnak le felülről. A csiszolószemcse kemény és szívós. Ez a tulajdonsága az anyagot egyaránt alkalmassá teszi fémek és számos más anyag megmunkálására.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.