SM 611 H Csiszolómop a Szín, Lakk, kitt, Fa, Műanyag, Általános fém

Hajl- tengelyek
Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

SM 611 H: csiszolómop festékhez, lakkhoz, kitthoz, fához, műanyaghoz és fémhez

Az SM 611 H csiszolómop egy univerzális termék, amely kiváló eredményeket nyújt a kereskedelem és az ipar számos feladatában. Különböző anyagok széles skáláján való használatra tervezték, ideális a - festék, - lakk, - kitt, - fa, - műanyag és - fém csiszolási munkákhoz.

Ez a hatékony szerszám kiemelkedő leválasztási sebességével, hosszú élettartamával és kiváló gazdaságosságával tündököl. Mindig tökéletes minőséget nyújt, és még a legszélsőségesebb használati körülmények között is garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot. Ez a csiszolómop mindenütt kiválóan teljesít, ahol az alkalmazás nagy teljesítményt igényel, egyenletesen kiváló eredmények mellett.

Finom felületkezelés a csiszolólapkás kialakításnak köszönhetően

A csiszolómop kialakítását a fa maghoz rögzített lapkák jellemzik. Megfelelő sebességgel működtetve a lamellák függőlegesen állnak fel. Minden csiszolóhatás a lapka szélén történik. Ez biztosítja az anyag folyamatos eltávolítását. Ezenkívül a szerszám garantáltan egyenletes felületi csiszolati képet hoz létre az elsőtől az utolsó forgatásig - még fán és fémen is. A durvább szemcse nagyobb leválasztási sebességet, de durvább felületet is eredményez. Eközben a finomabb szemcse a legjobb választás a simább felület eléréséhez, alacsonyabb leválasztási sebesség mellett. A csiszolószalagokkal összehasonlítva ez a termék finomabb felületet eredményez, mint egy csiszolószalag azonos szemcsemérete. Többféle szemcseméretben kapható, így ez a csiszolómop 2-3 szemcsemérettel durvább szemcsemérettel választható, mint egy hasonló csiszolószalagé, és mégis harmonizálható a felület.

Ha a lehető legjobb munkaeredményeket szeretné elérni az SM 611 H csiszolómoppal, akkor feltétlenül a maximális 50 m/s-os üzemi sebességgel kell dolgozni. Ennek a sebességnek az eléréséhez meg kell találnia a mop átmérő és a sebesség megfelelő arányát. Azokhoz a gépekhez, amelyek nem kínálnak változtatható sebességet, a Klingspor különböző méretekben kínál megfelelő csiszolómopokat. A változó sebességű gépekkel dolgozó felhasználók a sebességet a mop átmérője alapján választhatják ki.

Biztonság és rugalmasság a szakemberek számára

A csiszolómop egy 13 mm átmérőjű lyukkal ellátott fa magból áll. Közvetlenül a gépre van felszerelve. Szükség esetén a befogadó furat különösebb erőfeszítés nélkül megnagyobbítható. Az SM 611 H az oSa irányelveknek megfelelő szigorú tesztelésen esett át, és természetesen megfelel az EN 13743 európai biztonsági szabvány követelményeinek is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.