SM 611 Csiszolómop a Szín, Lakk, kitt, Fa, Műanyag, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

SM 611: Csiszolómopok festékhez, lakkhoz, töltőanyaghoz, fához, műanyaghoz és fémhez

Az SM 611-es csiszolómop egy speciális csiszolóanyag, amely folyamatosan friss, még nem használt csiszolószemcsékkel képes dolgozni. A csiszolómop a következő anyagokhoz használható: - festék, - lakk, - töltőanyag, - fa, - műanyag és - fém.

A termékkel egyenletes csiszolati kép érhető el, a korund csiszolószemcséknek köszönhetően. A ragasztást prémium minőségű műgyanta biztosítja. A csiszolómop tökéletesen alkalmazkodik a munkadarab kontúrjaihoz. Ezt az egyedülálló képességet a szakemberek és a lelkes barkácsolók egyaránt nagyra értékelik. A sebességszabályozó funkcióval ellátott géppel dolgozó felhasználók egyszerűen beállíthatják a sebességet a mop átmérőjéhez. A termék azonban olyan gépekkel is kombinálható, amelyek nem tartalmaznak sebességszabályozást. Ebben az esetben a szerszám kiválasztása a megadott sebesség alapján történik.

Kipróbált és tesztelt csiszolómop számos alkalmazáshoz

Az SM 611 számos felhasználási területen alkalmazható, mint például az iparban, amikor hegesztési varratok megmunkálásáról és felületek finomcsiszolásáról van szó. A csiszolómop még a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásokhoz is jó választás, és gyakran használják ívelt munkadaraboknál is. A termék legfőbb előnyei a kivételes alkalmazkodóképesség és homogén csiszolati kép.

Sima felület a legmagasabb színvonalon

Az SM 611 használata során azonnal észrevehető a finom felületkezelés, amely ezekre a Klingspor csiszolótermékekre jellemző. Egy zárt szemcseszórású csiszolószalaggal összehasonlítva ez a csiszolóanyag finomabb csiszolati képet eredményez. Ez a termék ideális válsztás a sima felületet eléréséhez. Az optimális minőség mellett minden Klingspor által tervezett termék felülmúlhatatlan biztonságot nyújt. A csiszolómopok esetében ez az EN 13743 európai biztonsági szabványnak való megfelelést jelenti. Mi több, a mopokat az oSa irányelveknek is megfelelően, szigorúan tesztelték.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.