MM 650 Csiszolómop a Szín, Lakk, kitt, Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Műanyag

MM 650 - csiszolómop festékhez, lakkhoz, töltőanyaghoz, fához és fémhez

A MM 650 csiszolómop finom felületet hoz létre, és erősen profilozott munkadarabokhoz fejlesztették. A termék használható - festék, - lakk, - töltőanyag, - fa és - fém felületeken.

Ezeken az anyagokon eredményezi a legjobb felületet ez a termék, de műanyagon is használható. A csiszolómop kiemelkedő csiszolási tulajdonságai a prémium minőségű csiszolószemcséknek köszönhető, amelyeket műgyantával kötnek a rugalmas hordozóhoz. Ezzel a konstrukcióval még erősen profilozott munkadarabokon is nagyon finom csizsolati kép érhető el. A termék előnyeit a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelik. A Klingspor az MM 650 csiszolómopot többféle méretben és szemcseméretben kínálja: a durvától a finomig.

Széleskörű alkalmazás

A Klingspor MM650 csiszolómop széles körben használható, többek között hegesztési varratok, sík és profilozott munkadarabok felületeinek ipari csiszolására. A vágott csiszolólapok legyező alakú, sugárirányú elrendezésének köszönhetően a termék hibátlan csiszolati képet eredményez lakkozott vagy fa felületeken. Minden Klingspor által gyártott csiszolómopot a szigorú oSa irányelvek szerint tesztelnek. A termékek megfelelnek az EN 13743 biztonsági szabványnak.

Csiszolómop a finom felületkezeléshez

A csiszolószalagokkal szemben az MM 650 jobb választás az egyenletesen finom felület eléréséhez. A megfelelő mop kiválasztásakor figyeljen az optimális vágási sebességre! Ha a gép fordulatszáma nem állítható, akkor a mop kiválasztásánál figyelembe kell venni a biztonságos futási sebességet! Fix fordulatszámú gépek használata esetén a mop átmérője alapján kell a terméket kiválasztani! Így minden felhasználó megtaláljhatja a számára megfelelő csiszolómopot.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.