MM 630 Csiszolómop a Szín, Lakk, kitt, Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Műanyag

Csiszolómop festékhez, lakkhoz, kitthez, fához és fémhez

Szinte nincs olyan anyag, amelyet a Klingspor MM 630-as csiszolómopja ne tudna kezelni. Különleges kialakításának köszönhetően ez a szerszám különösen alkalmas erősen profilírozott munkadarabok megmunkálására. Ezt a csiszolómopot - festék, - lakk, - kitt, - fa, - fém és - műanyag csiszolására használják.

A kiváló kialakításnak köszönhetően az MM 630-as csiszolómop hosszú élettartammal bír és magas leválasztási sebességet biztosít. Ez a termék ugyanolyan megbízhatóságot kínál a professzionális felhasználóknak a kereskedelemben és az iparban, mint a barkácsolóknak. A Klingspor név garantálja ennek a csúcskategóriás terméknek a biztonságát és teljesítményét.

Minden munkadarabból a legfinomabb felületet hozza ki

Az MM 630-as csiszolómop alapját egy szilárd, műgyantából készült mag képezi. Ehhez a maghoz laza, sugárirányú elrendezésben, hosszú csiszolólamellák vannak kötve. A hosszában felvágott csiszoló lamelláknak köszönhetően jól használható erősen profilírozott munkadarabokhoz . A szerszámot rendkívüli rugalmasságra tervezték, amely kíméletes, mégis erőteljes teljesítményt nyújt lakkból, fából, sőt fémből és más anyagokból készült összetett profilokon is. Ez a csiszolómop tökéletesen alkalmas bármilyen munkadarab felületének kontúrozására. A szakítószilárdság és a rugalmasság ideális kombinációja hatékony és kényelmes megmunkálást tesz lehetővé. A korund - egy szintetikusan előállított szemcse - a csiszolószemcse, amelyet ehhez a termékhez alkalmaznak. Az MM 630 különböző szélességekben és szemcseméretekben kapható. Azok a felhasználók, akiknek nagyobb leválasztási sebességre van szükségük, a durvább szemcséket választják. Ezzel szemben azok a munkák, amelyek kivételesen sima felületet igényelnek, a finomabb szemcsékkel végezhetők el. Összességében ez a szerszám extra finom felületet hoz létre.

Ideális kézi gépekhez

Az MM 630-as csiszolómop egy orsóval van ellátva, amely megkönnyíti a szerszám fúrógépekbe és minden más típusú kézi szerszámba való beszerelését.

Nagy igénybevételű folyamatos használatra készült

Minden Klingspor terméknek meg kell felelnie a legszigorúbb biztonsági és minőségi előírásoknak. Ez alól az MM630 sem kivétel, és megfelel az EN 13743-as európai szabványnak. Sőt, megfelel az oSa ("Organisation for the Safety of Abrasives"), a Klingspor alapító tagja által kidolgozott irányelvekben meghatározott szigorú követelményeknek is. Ennek a csiszolókorongnak a használatakor a felhasználóknak be kell tartaniuk a maximális működési sebességet.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.