KM 613 Csapos lamellás csiszoló a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás

KM 613 - csapos lamellás csiszoló nemesacélhoz és fémhez

A KM 613-as csapos lamellás csiszoló a nehezen hozzáférhető helyeken végzett munkák specialistája, és kiváló teljesítményt nyújt olyan anyagokon, mint a - nemesacél, - fém, - fa és §- műanyag.

Ezt a csapos lamellás csiszolót úgy tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen minden egyenes csiszoló- és fúrógépnek, amely fordulatszám-szabályozással rendelkezik. A KM 613 egyedi jellemzői közé tartozik a puha és rugalmas lamellás szerkezet és az egyenletes leválasztási teljesítmény.

A termék megkülönböztető jellemzője a mozgó lamellák

§A lamellák rugalmas mozgása biztosítja a további szellőzést ezen a csapos lamellás csiszolón. Ez lehetővé teszi a hidegebb csiszolást, megakadályozva a munkadarabon az elszíneződés kialakulását. A KM 613 fémek megmunkálására szolgál, és garantáltan ragyogó felületet hoz létre nemesacélon. Az egyenletes leválasztási teljesítmény ezt a csapos lamellás csiszolót ideális csiszolóeszközzé teszi más anyagok, például fa és műanyag csiszolásáhozn is.

Kiváló minőségű kötés a legmagasabb igényekhez

A KM 613-as csapos lamellás csiszoló kötőanyaga egy bevált és kiváló minőségű műgyanta. A termékhez használt szemcse a korund. A KM613 csapos lamellás csiszoló ebben a kiváló minőségben megfelel az igényes alkalmazások követelményeinek - legyen szó barkácsolásról vagy professzionális felhasználásról.

Minden igényre egy csapos lamellás csiszoló

A KM 613-as csapos lamellás csiszoló a finomtól a durva szemcsékig számos méretben és szemcseméretben kapható: a kíváló eredmény garantált. A KM613 csapos lamellás csiszoló fogókapocsban való használat érdekében szabványos tengellyel rendelkezik.

Csiszolómop termékek az alkalmazások széles köréhez

A Klingspor csiszoló mop termékei a valós alkalmazások széles körét fedik le. Ide tartozik az ipari felhasználás, például a finomcsiszolás vagy a hegesztési varratok megmunkálása során. A Klingspor kíváló biztonságot kínál az oSa irányelveknek és az EN 13743 biztonsági szabványnak megfelelően tesztelt termékekkel. A biztonság érdekében a felhasználónak be kell tartania a maximális motorfordulatszámot és a minimális befogási hosszat, amelyeket a kitett szár hossza diktál.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.