FSR 618 Csiszolómop a Általános fém

Összecs.csisz.mop
Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Fa
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

FSR 618 csiszolómop - ideális eszköz fugákhoz, hornyokhoz és résekhez

A hajtogatott csiszolóvászonból készült csiszolómopnál nincs jobb eszköz, amikor olyan nehezen hozzáférhető helyeken, mint hornyok és rések, finom felületet kell kialakítania. Az FSR 618 kiválóan alkalmas - fémek, - műanyag, - fa, - kitt, - festék és - lakk csiszolásához.

A csiszolómop a párban elhelyezett hajtogatott lapok különböztetik meg a többi csiszolómop terméktől. Mélyen behatolnak az illesztésekbe, hornyokba, résekbe és sarkokba, így kiváló munkateljesítményt nyújtanak ezeken a nehezen hozzáférhető helyeken. Kiválóan teljesít egyenescsiszolóval, csiszolóbakkal vagy hajlékony tengellyel kombinálva.

Kiváló minőségű kötés és erős szemcse a megbízható csiszoláshoz

Az FSR 618 korund szemcséket használ. A korund egy szintetikusan előállított szemcse. Szabálytalan, kristályos szerkezet jellemzi, ez az anyag rendkívül kemény és szívós. A szemcséket szintetikus gyantával kötik a hordozóhoz, hogy a lehető legjobb szemcse tapadást biztosítsák. A műgyanta rendkívül erős és rendkívüli tapadóerővel büszkélkedhet. A Klingspor különböző szemcseméretekkel kínálja ezt a csiszolómopot, amely a durva és a finom csiszolási alkalmazások közötti tartományt lefedi.

A tökéletes eredményhez tökéletes szerszám szükséges

A kívánt munkaeredmény eléréséhez kulcsfontosságú a munkához tökéletesen illeszkedő csiszolószerszám kiválasztása és a legmegfelelőbb csiszolószemcsékkel való párosítása. Ezzel a hajtogatott csiszolómoppal végzett munka fémeken, műanyagon vagy fán nagyon finom felületet eredményez. A csiszolóanyagot a stabilitás és a kopási jellemzők tekintetében optimalizáltuk. A szakadásálló, rugalmas pamut hátlap biztosítja a szükséges élstabilitást a felületen történő használat során, és lehetővé teszi a fogyasztott szemcsék kitörését. Az eredmény egy egyenletes és folyamatos vonalszerkezet, amely csak minimális bemélyedéseket és sima felületet mutat. Bármely más, azonos szemcseméretű csiszolóanyag sokkal durvább felületet eredményez, amely lényegesen több kontrasztot mutat. A csiszolómop átmérője illesztések, hornyok és hornyok esetén a használt gép futási sebességétől függ. Ha az FSR 618 változó sebességű gépre van felszerelve, a sebességet a biztonságos futási sebességnek és a csiszolómop átmérőjének megfelelően kell beállítani

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.