Z 960 TX Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Ötvözetek, Szénacél, Titán

Vas-, kén- és klórmentes Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta zirkonkorund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Ötvözetek
Szénacél
Titán
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

A Z 960 TX Special vékony vágókorong

A Klingspor Kronenflex Z 960 TX Special egy vékony vágókorong, amely különböző alkalmazási területeken alkalmazható. Ezek közé tartozik a - acél, - ötvözetek, - szénacél és - titán megmunkálása.

Az agresszivitás, a INOX acélon való munkavégzés, az élettartam és a keménység kategóriájában kiemelkedő pontszámot elérő Z 960 TX Special vékony vágókorong ideális az olyan kemény és kemény anyagokhoz, mint a titán és a magasan ötvözött acélok.

A szintetikus cirkónium-dioxid garantálja a tökéletes eredményeket

A szintetikusan előállított cirkónium-dioxid szintén kiváló választás az olyan kezelt/ötvözött anyagok megmunkálásához, mint a acél. A termék egyenletes agresszivitását és magas leválasztási sebességét a keskeny vágás által garantált alacsony hőterhelésnek köszönheti, amely a sorjaképződést minimálisra csökkenti.

Számtalan alkalmazási lehetőség minden igényre

A Z 960 TX Specialvékony vágókorong a Kronenflex Special teljesítményosztály tagja, amely a speciális alkalmazásokhoz készült, vas-, kén- és klórmentes, nagy teljesítményű termékeket tartalmazza. A kiváló élettartam és a vágási teljesítmény minden körülmények között abszolút bestsellerré teszi ezt a tárcsát a szakemberek körében.

A Z 960 TX Special két méretben kapható

A Kronenflex Z 960 TX Special-t két különböző méretben vásárolhatják meg a vásárlók. Megrendelhető 115 mm és 125 mm átmérővel. Az egy milliméteres vastagság mindkét korong esetében azonos marad. A Special osztályba tartozó kerék 80 m/s vágási teljesítménnyel és 125 mm-es átmérőnél 12 200-as összsebességgel büszkélkedhet, így a teljesítményskála felső határán mozog. Az egyenként 25 darabos egységekben csomagolt vágókorongot a praktikus Kronenflex Box-ban szállítjuk, amely a korongokat mindig védve tartja a szennyeződésektől és a nedvességtől. A vásárlók így elvárhatják, hogy a kerekek egyenletesen magas teljesítményt nyújtsanak. A tárcsa kivételes tárolási viselkedésének köszönhetően a szakemberek és a barkácsolók számára egyaránt vonzó.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.