SD 660 Felfogószár

Felfogószár SD 660

A felfogószár SD 660 kisméretű vágókorongokhoz lett tervezve, és kiemelkedik a legjobb gyártási minőségével és kivételes sokoldalúságával. Ezzel a termékkel egyszerű a vágókorongok rögzítése olyan szerszámokra, mint a

  • csiszológép,
  • a hajlékony tengely és
  • a fúrógép.

A felfogószár az A 660 R kis vágókorong rögzítésére szolgál, és 6 mm és 10 mm furatátmérővel működik. Mivel a csiszolás során mindig a biztonság az első, a Klingspor a tartozékokat ugyanolyan kiváló minőségben gyártja, mint minden más termékét. Azok a felhasználók, akik az SD 660-as felfogószárat választják, kisméretű vágókorongjaik biztonságos és megbízható rögzítését és ezáltal nagyobb biztonságot élvezhetnek. A termék a professzionális szakembereknek és a lelkes barkácsolóknak egyaránt szól.

Első osztályú minőségű felfogószár

A Klingspor A660R kis vágókoronghoz kompatibilis felfogószár megfelel az előírt minőségi és biztonsági előírásoknak. A strapabíró alkatrészek folyamatos használat mellett is bizonyítják értéküket. Az alacsony kopás és a nagy rugalmasság a legfontosabb erősségek közé tartozik. Ezek a tulajdonságok kulcsfontosságúak, mivel a Kronenflex vágókorongokat jellemzően nagy sebességű vágási alkalmazásokban használják. Ez a csiszolóanyag nagy terhelésével jár A Felfogószár biztonságosan rögzíti a vágókorongot a szerszámhoz.

SD 660 felfogószár könnyed kezeléssel

Az itt bemutatott felfogószárt úgy tervezték, hogy a vágókorongot gyorsan rögzítse a helyén. Ez a képesség különösen előnyösnek bizonyul a gyakori szerszámcserék során. A felfogószár ugyanolyan egyszerű kezelhetőséget biztosít, mint a Klingspor által tervezett vágókorongok. Ezáltal az SD 660 tökéletes kiegészítő tartozék a kisméretű vágókorongokhoz. Az SD 660 szükséges a kis vágókorongok szerszámcsiszolóval vagy hajlékony tengelyű géppel kombinált használatához. Kis szerszámcsiszolóval való használat esetén a kis vágókorongot a szabványos szorítóanyával kell meghúzni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.