K 960 TX Special Kronenflex® vágókorongok a Acél, Nemesacél, Erősen ötvözött acélok, Szénacél, Titán

Vas-, kén- és klórmentes Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta kerámia korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Erősen ötvözött acélok
Szénacél
Titán
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

K 960 TX Special - a nagy teljesítményű Kronenflex vágókorong

A K 960 TX Special egy rendkívül vékony vágókorong, amelyet kifejezetten kemény és rugalmas anyagokhoz terveztek. Mivel kerámia korunddal készül, ez a vágókorong maximális agresszivitást biztosít. Ideálisan alkalmas olyan anyagokhoz, mint a - acél, - rozsdamentes acél, - magasan ötvözött acél, - szénacél és - titán.

Speciális csiszolószemcsék magasan ötvözött acélhoz

A Kronenflex vágókorongokhoz választott kerámia korund csiszolószemcsék, amely kiválóan alkalmas különösen kemény anyagok, például acél és titán esetében. Ez a vágókorong továbbá vas-, kén- és klórmentes, és többrétegű szerkezettel rendelkezik, amely növeli a stabilitást. A szemcsékből, többféle gyantából és kittból álló szemcsekeverék közé egy üvegszál-erősítésű hálót építettek be. Ez a keverék biztosítja a vágókorong szükséges stabilitását.

Kiemelkedő eredmények a mindennapi használatban

A Kronenflex teljesítményosztály Special olyan nagyteljesítményű termékeket kínál, amelyek a speciális alkalmazásokban jeleskednek. A vágókorongok e prémium osztálya a rendeltetésszerű alkalmazások során a végső élettartamot és az agresszív vágási teljesítményt testesíti meg. Akár magasan ötvözött acél, például nemesacél, akár titánból készült anyagok esetében - a kivételesen vékony vágókorong rendkívül finom vágást és minimális sorjaképződést biztosít, anélkül, hogy nagy erőkifejtést igényelne.

K 960 TX Special - a vágókorong a profiknak

A K 960 TX Special az agresszivitás, az élettartam és a keménység tekintetében a maximumot nyújtja, és különösen jó választás professzionális/ipari felhasználásra. Ugyanakkor ez a termék kiváló választás a rozsdamentes acél megmunkálásával foglalkozó lelkes szakemberek számára is. A vágókorong 25 db-os mennyiségben, a praktikus Kronenflex dobozba csomagolva kerül forgalomba, amely a termék szennyeződésektől és nedvességtől való távoltartásával megőrzi a termék magas teljesítményét.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.