FL 76 Felfogó tárcsa

A jobb oldalirányú stabilitásért - a Klingspor FL 76 felfogó tárcsa

A Klingspor által gyártott FL 76 felfogó tárcsa használható vágáshoz - vékony vágókorongokkal - egyenes kivitelben - 180 és 230 mm átmérőnél.

Az FL 76 felfogó tárcsa növeli az oldalirányú stabilitást és lehetővé teszi, hogy a felhasználó tökéletes pontossággal vezesse a szerszámot - ami hibátlan vágást eredményez.

Vékony vágókorongok sikeres használata - az FL 76 felfogó tárcsával

A vékony vágókorongok előnyei a hagyományos vágókorongokkal szemben azonnal nyilvánvalóak: A vékony vágásvastagság lényegesen keskenyebb vágást eredményez. Minimális erőt alkalmazva a felhasználó nagyobb sebességgel és termelékenységgel dolgozhat meg olyan anyagokat, mint a nemesacél, fém, kő. További előny a vékonyfalú profilok anyagából eredő rezgések csökkenése. Ezáltal a felhasználó könnyebben tudja irányítani a sarokcsiszolót. A munkafolyamat során kevesebb hő keletkezik. A hideg vágás megkönnyíti a hő okozta elszíneződések elkerülését. A vágott él szinte egyáltalán nem mutat marást - jelentősen csökkentve a szükséges utómunka mennyiségét. A vékony vágókorongokban rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználva, az FL 76 felfogó tárcsa lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legnagyobb pontossággal dolgozzon. A megnövelt befogási felületek stabilizálják a vágókorongokat az oldalirányú erőkkel és rezgésekkel szemben. Ugyanakkor javítják a gép kezelhetőségét. Ezáltal a munka könnyebbé és biztonságosabbá válik.

FL 76 felfogó tárcsa - professzionális minőség a Klingspor-tól

A Klingspor FL 76 felfogó tárcsa gondosan csiszolt érintkezési felületekkel büszkélkedhet, amelyek egyenletes nyomáseloszlást biztosítanak a teljes érintkezési felületen. A felfogó tárcsa megbízhatóan rögzíti a egyenes vágókorongokat anélkül, hogy azok megvetemednének. Az anyag jó teherbíró képességének és hőállóságának köszönhetően az FL 76 felfogó tárcsa helyes használat esetén még sok órás használat után sem mutat semmilyen deformációt vagy sérülést. A Klingspor nagy választékában extra vékony, nagy teljesítményű vágókorongok találhatók, amelyek garantáltan kiemelkedő eredményeket hoznak, ha az FL 76 felfogó tárcsával párosítjuk őket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.