C 24 Extra Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Kő, Beton

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta szilíciumkarbid
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Beton
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Kőfaragóüzem
Magas-és mélyépítészet
Útépítés

Kronenflex nagyméretű C 24 Extra vágókorong kőhöz és betonhoz

A Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorong követ és betont vág a legnagyobb sebességgel és megbízhatósággal. A kivételesen éles és durva SiC szemcséknek köszönhetően a vágókorong kíváló választás minden ásványi alapú anyagnál. A Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorongot 80 m/s vágási sebességgel működő benzinmotoros fűrészekhez / vágógépekhez való használatra tervezték. A Klingspor ezt a terméket

  • egyenes kivitelben és
  • különböző furatméretekkel

kínálja. A termék azoknak a professzionális felhasználóknak jó választás, akiknek vágási feladataik elvégzéséhez egy sokoldalú, az Extra teljesítményosztályba tartozó vágókorongra van szükségük.

Nagyobb teljesítmény a minőségi szemcséknek köszönhetően

A Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorongja ugyanazzal a szintetikusan előállított szemcsével van ellátva, amelyet a Klingspor az összes többi csiszoló- és vágószerszámához használ. A szintetikus gyártási eljárás óriási előnyöket kínál a tartósság, a kopási jellemzők és az előállított eredmények egyenletessége tekintetében. Kivételesen pontos és tiszta vágásokat tesz lehetővé. Az Extra teljesítményosztályba sorolt és univerzális felhasználásra tervezett terméket különösen vonzó ár-érték arány jellemzi. Az oSa irányelvek szerint tesztelt Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorong megfelel az EN 12413 biztonsági szabványnak is.

Prémium alapanyagok a prémium eredményekért

A Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorong kivételes agresszivitását és élettartamát kizárólag a kiváló minőségű anyagok használatának köszönheti. A Klingspor aprólékos figyelmet fordít arra, hogy a kötés és a szemcsék tökéletesen illeszkedjenek minden egyes alkalmazáshoz, hogy kifogástalan minőségű eredményeket biztosítson. A gyanták és a kittek kiválasztása lehetővé teszi a rendkívül finom és pontos alkalmazkodást a tervezett felhasználási célhoz. A felhasználók ugyanezt a kiváló minőséget várhatják el az üvegszálas szövettől is, amelyet a Kronenflex C 24 Extra nagyméretű vágókorongba erősítő betétként építettek be. Ez a betét biztosítja a korong számára a folyamatos használat során szükséges extra stabilitást. Ez az üvegszálas szövet kulcsszerepet játszik abban, hogy a termék képes ellenállni az erős oldalirányú terhelésnek, amelynek mind az álló, mind a kézi vágás során ki van téve. A termék a tartósság tekintetében teljes csomagot kínál.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Vastagság/mm Furat/mm Forma Vmax m/s Max. ford./perc Építési forma
300
Átmérő
3,5
Vastagság
20
Furat
H
Forma
80
Vmax
5 100
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
300
Átmérő
3,5
Vastagság
22,23
Furat
H
Forma
80
Vmax
5 100
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.