A 980 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél, Színesfémek

Vas-, kén- és klórmentes Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 980 TZ Special Vékony vágókorong rozsdamentes acélhoz

A A 980 TZ Special vékony vágókorongotnemesacél**, acél és fém megmunkálására tervezték.

A vas-, kén- és klórmentes tárcsa INOX acélon is kiválóan teljesít, ultra gyors vágási idővel. Ezek az egyedülálló képességek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy tiszta vágásokat végezzen kivételes pontossággal. További előnyök közé tartozik az alacsony hőterhelés, valamint a minimális sorjaképződés. A valós használatra lefordítva ez kevesebb utómunkát és ezáltal jelentősen csökkentett munkaidőt jelent. A légmentes Kronenflex dobozba 25 darabos kiszerelésben csomagolva a tárcsák tartósan védve vannak a nedvességtől. A szakemberek ezért tartós és egyenletes teljesítményre számíthatnak.

Speciális termék igényes feladatokhoz

A Klingspor a Kronenflex A 980 TZ vágókorongot a Speciális teljesítményosztályban teszi elérhetővé. Ez a besorolás olyan nagyteljesítményű termékként azonosítja, amely garantáltan a lehető legnagyobb vágási teljesítményt és kiemelkedő élettartamot nyújtja. Ez a vágókorong nagyfokú agresszivitását a prémium minőségű alapanyagok kizárólagos használatának köszönheti. A felhasznált gyanták és kittok a legnagyobb pontossággal vannak összeválogatva, és kiváló tulajdonságokat garantálnak a stabilitás, a vágási teljesítmény és a törésállóság tekintetében. A Klingspor átfogó választéka minden feladathoz megfelelő vágószerszámot kínál. A szívós és kemény, szintetikus csiszolószemcsék strapabíróak és egyenletes vágási teljesítményt mutatnak.

A robusztus vágókorongok minden igénybevételnek ellenállnak

A 980 TZ Special vágókorong kialakítása minden részletében tükrözi a Klingspor stabilitásra való összpontosítását. A maximális stabilitás elérése érdekében a tárcsa üvegszálas szövetből készült erősítő betéttel van ellátva. A stabilitás növelése mellett ez a megerősítés jelentősen javítja a biztonságot a használat során. Az üvegszálas betétet mindig minden egyes kerék vastagságához igazítjuk. Különösen akkor, ha álló vagy szabadkézi vágás közben oldalirányú erők hatnak rá, a korongot a lehető leghatékonyabban kell stabilizálni. A Klingspor által kiválasztott üvegszálas betét nemcsak prémium minőségű, hanem elég vékony is ahhoz, hogy a csiszolószemcsék magas koncentrációját garantálja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.