A 960 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 960 TZ Special - vékony vágókorong rozsdamentes acélhoz

Az A 960 TZ Special, amelyet a Klingspor a Kronenflex Box védőcsomagolásban árul, egy vékony vágókorong nemesacél, acél, öntött anyag és ásványi alapú anyagok megmunkálásához.

Ez a korong rendkívül hosszú élettartammal és kivételes keménységgel sikerül meggyőznie. A termék egyik legfontosabb előnye a sorjamentes vágás, amely különösen a professzionális felhasználóknak kíván örömet okozni. Ezek a tulajdonságok teszik az A 960 TZ Special-t tökéletes választássá a kifejezetten nagy kihívást jelentő munkákhoz. Mivel ez a vágókorong kemény, vas-, kén- és klórmentes, a munkadarab vágási felületét nem szennyezhetik ezek az anyagok.

Vékony és tiszta vágás minden körülmények között

Az A 960 TZ Special legfontosabb előnye a vékony vágásban rejlik, amely a megmunkált felületet kicsiben tartja és hozzájárul a lehető legkisebb hőterheléshez. Az alacsony hőtermelés csökkenti az elszíneződés kialakulásának kockázatát. A elszíneződés megelőzése az egyik legnagyobb kihívás a nem korróziós acél vágásakor. Ugyanakkor a korong vékonysága ellenére rendkívül stabil és megbízható a használat során. A Klingspor a szükséges stabilitást egy speciális üvegszálas szövet alkalmazásával biztosítja. Az állandó tulajdonságokat kínáló szintetikus szemcsék ezt a terméket kiváló minőségű megoldássá teszik, amely számos különböző alkalmazáshoz ideális.

Kivételesen könnyű használat és gyors vágás

Az A 960 TZ Special lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy biztonságos és tiszta vágásokat végezzen a fémen. A terméket emellett kiváló könnyű kezelhetősége is jellemzi. A csökkentett rezgések hozzájárulnak a nagyobb pontosságú vágásokhoz, mivel a felhasználó kisebb erőfeszítéssel vezetheti a szerszámot. A Klingspor egy optimalizált kötési rendszer kidolgozásával jelentősen meg tudta hosszabbítani a termék élettartamát. Ez a rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nagyobb sebességgel vágjon, és csökkenti a szerszámcserék gyakoriságát.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.