A 946 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Acél, Nemesacél

Vas-, kén- és klórmentes Akár 40%-kal nagyobb teljesítmény
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Színesfémek
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 946 TZ Special Kronenflex vágókorong - nemesacélhoz

Az A 946 TZ Special Kronenflex vágókoronggal a Klingspor egy újabb prémium terméket kínál a - acél, - nemesacél, - színesfém és - öntvények megmunkálásához.

A számos előnye közé tartozik, hogy a kerék vas-, kén- és klórmentes. Ez teszi a Kronenflex vágókorongokat a fémmegmunkálásban való univerzális felhasználásra alkalmassá, és lehetővé teszi, hogy minden alkalmazásban extra hosszú élettartamot biztosítson. Ezekkel a korongokkal a munka gyorsan befejezhető. A vágási idők minimálisak. A felhasználó további előnye, hogy e termék minimális sorjaképződéssel és csekély hőterheléssel jár.

Kronenflex vágókorongok minden típusú alkalmazáshoz

Az A 946 TZ SpecialKronenflex vágókorongot választó felhasználók számos változat közül választhatnak, amelyek számos mindennapi feladatra alkalmasak. A különbség a vágókorong átmérőjében rejlik, amelyet a Klingspor egyenes vagy mélyített középponti alakkal kínál. a sarokcsiszoló megengedett fordulatszámának különbségeit mindig figyelembe kell venni. Minden egyéb lényeges információt a címke tartalmaz. A vágókorongok 25 darabos egységcsomagokban és a légmentesen záródó Kronenflex boxban szállítjuk. A boxban a vágókorong tökéletesen védve van a nedvességtől, így a termék teljes teljesítménye megmarad.

Vágókorongok speciális alkalmazásokhoz

Az A 946 TZ Special vágókorong egy nagy teljesítményű termék speciális alkalmazásokhoz, amely a maximális teljesítményt nyújtja minden tervezett alkalmazásban. A Klingspor ennek a terméknek a gyártása során a szintetikus szemcsékre támaszkodik, mivel ezek garantálják az egyenletes csiszolási eredményeket még a legigényesebb anyagokon is. Ugyanolyan prémium minőségűek, mint a szemcsék, az ehhez a termékhez használt gyanták és kittok. A Klingspor ezeket az összetevőket tökéletesen ötvözi. Az eredmény kivételes stabilitás, kiváló megmunkálási teljesítménnyel kombinálva. A Klingspor további erősítésként üvegszálas szövetet használ, amely lehetővé teszi, hogy a vágókorong ellenálljon a nagy oldalirányú erőknek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.