A 930 N Special Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Acél

egy üvegszálas erősítő háló
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Alumínium
Öntvény
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Berendezésgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Magas-és mélyépítészet
Útépítés

A 930 N Special Kronenflex nagyméretű vágókorong - a profik szerszáma

A Kronenflex nagyméretű vágókorongot kifejezetten 3 kW-nál kisebb teljesítményű asztali gépként kereszt- és gérvágófűrészeken való használatra fejlesztették ki. Ideális a

  • fém, alumínium, nemesacél és
  • öntvények megmunkálásához.

Kronenflex nagyméretű vágókorong a legnagyobb hatékonyságért és biztonságért

Az A 930 N Special vágókorong acélhoz többféle nagy átmérőben kapható, hogy tömör anyagok, valamint különböző vastagságú acélok hatékony megmunkálását biztosítsa. A megfelelő munkavédelem érdekében fontos, hogy a géphez szükséges megfelelő átmérőt válasszuk ki! Ezért a Kronenflex nagyméretű vágókorong használata előtt feltétlenül ellenőrizni kell, hogy a vágókorong alkalmas-e a kiválasztott szerszámhoz! A vágókorongot kifejezetten vágófűrész gépekhez tervezték. A biztonság szempontjából szintén alapvető fontosságú, hogy a csiszolókorong a gépre való felszerelés előtt ne sérüljön meg! A forgó csiszolókoronggal való érintkezést el kell kerülni! Az erős rezgések károsíthatják a csiszolótárcsát, és ennek következtében baleseteket okozhatnak. A csiszolópor és a lerakódások megfelelő elszívása szintén fontos tényező a vágófűrésszel* való munkavégzés során.

A Kronenflex nagyméretű vágókoronggal történő vágás helyes módja

A Kronenflex nagyméretű vágókorong lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb használatának egyik legfontosabb feltétele a helyes vágási sebesség betartása. A túl nagy sebesség megválasztása a törés és az esetleges sérülés kockázatát is magában hordozza. Ezért a Klingspor vágókorong címkéje tartalmazza a maximális kerületi és forgási sebességeket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.