A 660 R Supra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 660 R Supra vágókorongok nemesacélhoz

A Kronenflex A 660 R Supra vágókorongok kiváló vágási teljesítményükkel tűnnek ki, és olyan anyagok megmunkálására tervezték őket, mint a

  • nemesacél és
  • acél.

Ezek az anyagok, amelyeken ez a Supra teljesítményosztályba tartozó korong a legjobb eredményeket nyújtja. A termék nagyfokú agresszivitást kínál, kiváló élettartammal győz meg, és keménységét tekintve a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. A korong vas-, kén- és klórmentes, és csekély sorjaképződés jellemzi. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy minden alkalommal professzionális eredményeket érjen el a valós használatban. Azok az ügyfelek, akik olyan vágókorongot keresnek, amely a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal is megbirkózik, a Klingspor termékválasztékában megtalálják a megfelelőt. A Klingspor a SUPRA teljesítményosztályba tartozó vágókorongokat és az A 660 R-t különböző átmérőkben és kivitelben kínálja.

Optimális eredmények a mindennapi használatban

A Klingspor az A 660 R Suprával olyan terméket szállít, amelyet számos alkalmazási területen történő használatra optimalizáltak. A Klingspor ehhez a termékhez - csakúgy, mint az összes többi vágókorongjához és csiszolóanyagához - szintetikusan előállított csiszolószemcsét használ. Ez biztosítja a legjobb minőséget, hosszú élettartamot és egyenletes eredményeket. Ezek alapvető követelmények mindazok számára, akiknek professzionális minőségű eredményeket kell produkálniuk. Az A 660 R garantálja a magas biztonsági előírásokat, túlteljesítve a DIN EN 12413 európai biztonsági szabvány és az oSa irányelvek betartását.

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező vágókorong

Az A 660 R Supra az elérhető legvékonyabb vágókorongok közé tartozik, mindössze 1,0 mm. A szükséges stabilitás érdekében egy finom üvegszálas hálóból készült betét erősíti meg. Így még egy ilyen vékony tárcsa esetében is nagy csiszolószemcsék aránya érhető el. A Klingspor SUPRA minőségi osztályba tartozó valamennyi vágókorongja kiemelkedő teljesítményjellemzőkkel büszkélkedhet. Ezek a pozitív tulajdonságok a szakemberek és az otthoni felhasználók számára egyaránt előnyösek.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Vastagság/mm Furat/mm Forma Vmax m/s Max. ford./perc Építési forma
115
Átmérő
1
Vastagság
22,23
Furat
H
Forma
80
Vmax
13 300
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
125
Átmérő
1
Vastagság
22,23
Furat
H
Forma
80
Vmax
12 200
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.