A 646 R Supra Kronenflex® vágókorongok a Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 646 R Supra - Kronenflex vágókorongok INOX acélhoz

Az olyan anyagok megmunkálásához, mint a acél és a nemesacél, nincs jobb választás, mint a Kronenflex vágókorongok. Ez a fémek univerzális felhasználására tervezett Klingspor termék széles átmérő-választékban kapható, hogy garantálja a kompatibilitást bármilyen típusú munkához. Számos lenyűgöző tulajdonsága közé tartozik, hogy ez a vágókorong vas-, kén- és klórmentes. Ezt a terméket a professzionális felhasználók és a lelkes barkácsolók egyaránt nagyra értékelik. A 646 R Supra bármely szabványos sarokcsiszolóval használható.

Első osztályú csiszolóanyagok: A 646 R Supra

A Kronenflex INOX vágókorongok műszaki gyártási minőségükkel és a csak a legkiválóbb anyagok felhasználásával ragadják meg a felhasználókat. Ezek közé tartozik az önéleződő kalcinált korund. Ez a szemcse hatalmas agresszivitást fejt ki a vágási alkalmazások során, például a tömör acélanyag átvágásakor. Ez lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy gyorsan befejezzék a munkát. Szintén kivételes az élettartama - valamint a keménysége. Annak érdekében, hogy ellenálljon az esetleges oldalirányú terheléseknek, a kerék egy finom üvegszálas hálóból készült betéttel van megerősítve. Ez jelentős stabilitást kölcsönöz. A Supra teljesítményosztályba tartozó A 646 R a különböző alkalmazási területekhez lett optimalizálva, és minden helyzetben kiváló vágási teljesítményével győz meg.

Biztonságos munkavégzés, hosszabb élettartam

Minden Kronenflex INOX vágókorongot úgy terveztek, hogy egy meghatározott sebességtartományban működjön. A felhasználó a megfelelő információkat és a további teljesítményre vonatkozó előírásokat is jól láthatóan a címkén találja. A magas szintű biztonságot az oSa irányelveknek és a vonatkozó EN 12413 európai biztonsági szabványnak megfelelő gyártási folyamat garantálja. A terméket legjobb olyan helyen tárolni, ahol nincs kitéve túlzott nedvességnek. Megfelelő tárolás esetén a termék hosszú éveken át egyenletesen kiváló élettartamot biztosít a felhasználónak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.