A 630 N Supra Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Acél

egy üvegszálas erősítő háló
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Alumínium
Öntvény
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Berendezésgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Magas-és mélyépítészet
Útépítés

A 630 N Supra - Kronenflex nagyméretű vágókorong

A Kronenflex nagyméretű vágókorong A 630 N Supra segítségével minden szakember professzionális eredményeket érhet el. Ez a vágókorong megfelel a legmagasabb követelményeknek, és elsősorban

  • acél,
  • nemesacél,
  • alumínium és
  • öntvények

. A termék a legjobb eredményt akkor nyújtja, ha ezeken az anyagokon használják. Ez a vágókorong különösen hasznosnak bizonyul fémeken - különösen karbantartás és javítás, fémszerkezetek építésénél és a gyártóboltokban végzett munkák során. A Klingspor ezt a nagyméretű vágókorongot többféle változatban kínálja, hogy a lehetséges alkalmazások minden típusára alkalmas legyen. Ez az A 630 N Supra esetében is igaz. Ezáltal a termék egyaránt ideális a képzett professzionális felhasználók és a lelkes barkácsolók számára.

Kronenflex nagyméretű vágókorong páratlan teljesítménnyel

Ez a Kronenflex nagyméretű vágókorong a Supra teljesítményosztályból számos előnnyel tűnik ki. Ezek közé tartozik a kivételes keménység, a nagyfokú agresszivitás és a hosszú élettartam. A termék kivételes tulajdonságait a korund szemcsék használatának köszönheti... Ez a kipróbált és bevált szemcse szintetikusan készül, és a gyakorlati használat során egyenletes teljesítményt és magas leválasztási arányt mutat. A Klingspor által kiválasztott kötőanyag egy prémium minőségű szintetikus gyanta, amely kiváló keveréket alkot a korunddal. A két anyagot úgy illesztették össze, hogy egységes kopási tulajdonságokat mutassanak.

Sokoldalú vágás

A Klingspor nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az A 630 N Supra nagyméretű vágókorongjaik a vágógépekkel is használhatók legyenek. Ezek közé tartoznak a kereskedelemben és az iparban általánosan használt vágókorongok. A korong ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt vágókorongok legfeljebb 3 kW teljesítményű tárcsákkal. Ez a vágókorong tehát a felhasználási területek széles skálájára alkalmas.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Vastagság/mm Furat/mm Forma Vmax m/s Max. ford./perc Építési forma
356
Átmérő
2,5
Vastagság
25,4
Furat
H
Forma
80
Vmax
4 400
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
300
Átmérő
2,5
Vastagság
25,4
Furat
H
Forma
80
Vmax
5 100
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
406
Átmérő
3,2
Vastagság
25,4
Furat
H
Forma
80
Vmax
3 800
Max. ford./perc
egyenes
Építési forma
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.