A 60 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 60 TZ Special vágókorong

A Kronenflex A 60 TZ Special vágókorong rendkívül vékony, mindössze 1 mm-es, mégis rendkívül agresszív és hosszú élettartamú. Fémlemezek, vékony csövek vagy profilok vágására használják, amelyek

  • acélból,
  • nemesacélból és
  • színesfémekből készültek.

A Klingspor Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongot elsősorban karbantartási és javítási munkákhoz használják a gyártóműhelyekben, valamint az üzemmérnöki és acélszerkezeti munkákban.

A Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongok tulajdonságai

A Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongok vas-, kén- és klórmentesek. Ezzel a vágókoronggal a felhasználó minimális nyomás mellett, nagy vágási sebeséggel képes a nemesacél megmunkálására. A gyors vágási idő minimálisra csökkenti mind a sorjaképződést, mind a munkadarabot és a vágókorongot érő hőterhelést. A korundból, vagyis alumínium-oxidból készült csiszolószemcsék szintetikusan készülnek, ami garantálja a kiváló minőséget, amely az idő múlásával sem romlik. A Klingspor Special teljesítményosztálya olyan nagy teljesítményű termékeket kínál, amelyek speciális alkalmazási területekhez igazodnak. Alkalmazási területükön belül ezek a korongok garantáltan rendkívül hosszú élettartamúak és kiváló vágási teljesítménnyel rendelkeznek. A Klingspor ezt a vágókorongot az oSa által előírt irányelvek szerint teszteli, és garantálja az EN 12413 biztonsági szabványnak való megfelelést.

Veszély elkerülése a Kronenflex vágókorongokkal végzett munka során

A nemesacél vágókorongokkal vagy csiszolókorongokkal történő megmunkálása nem kell, hogy veszélyt jelentsen. Sérüléseket a forgó koronggal való érintkezés, a csiszolókorong törése vagy a csiszolópor vagy törmelék okozhat. Ezek a kockázatok könnyen elháríthatók. Annak érdekében, hogy a csiszolókorong ne törjön el, javasoljuk, hogy használat előtt ellenőrizze a korongot kopás vagy sérülés szempontjából. Ellenőrizze a korong szavatossági idejét is! Az egyes címkéken feltüntetett maximális üzemi sebességet nem szabad túllépni! A csiszolópor és törmelék elleni védelem könnyen elérhető a megfelelő védőfelszerelés viselésével. A védőfelszerelés teljes készlete hallásvédelemből, védőszemüvegből, porvédő maszkból és kesztyűből áll.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.