A 60 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex vágókorongok A 60 TZ Special - Acél és nemesacél tökéletes vágása

Az A 60 TZ Special Kronenflex vágókorong lehetővé teszi a nemesacél, az acél és a színesfémek tiszta és gyors vágását. A Klingspor ezeket a korongokat három teljesítményosztályban kínálja. A maximális teljesítményt kínáló Special kategóriába olyan termékek tartoznak, amelyek kompromisszumok nélküli vágási teljesítményt és élettartamot kínálnak. Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően a Special osztályba tartozó Kronenflex vágókorongok speciális alkalmazásokhoz is ideálisak.

A Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongok előnyei

A Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongok vas-, kén- és klórmentesek. Továbbá gyors vágási idő jellemzi őket, melynek köszönhetően rendkívül rövid idő alatt elvégezhető a munka. További előnye a minimális sorjaképződés, valamint a megmunkálandó anyag hőterhelését is minimálisan tartja. Az A 60 TZ Special Kronenflex vágókoronggal rendkívül rövid idő alatt tökéletes eredmények érhetők el acél, nemesacél és színesfémek megmunkálásakor. A korongokat egy átlátszó fedelű tartóban** szállítjuk, amely védi őket a szennyeződésektől, a nedvességtől és a helytelen kezelés okozta sérülésektől. Az doboz a legjobb tárolási megoldást kínálja a korongok számára, mivel nagyon hosszú ideig megőrzi pozitív tulajdonságaikat.

Klingspor vágókorongok - maximális biztonság, melyet az oSa irányelvek szerinti teszteléssel igazoltak

A szintetikusan előállított csiszolószemcsék és az egyes alkalmazásokhoz tökéletesen illeszkedő kötés kombinációja garantálja a folyamatosan kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. A Klingspor a szükséges biztonságot az EN 12413 európai biztonsági szabvány valamennyi előírásának betartásával és az oSa irányelvekben meghatározott vizsgálatokkal biztosítja. Az oSa-t (Organisation for the Safety of Abrasives) vezető csiszolóanyag-gyártók - köztük a Klingspor - alapították azzal a szándékkal, hogy Európa-szerte egységesen érvényes biztonsági szabványokat hozzanak létre és folyamatosan javítsák azokat. Az oSa márkanév, amely a Kronenflex A 60 TZ Special vágókorongokon is megtalálható, így egyértelmű azonosító, amellyel a vásárlók könnyen megtalálhatják a biztonságos termékeket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.