A 60 N Supra Kronenflex® vágókorongok a Alumínium

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Alumínium
Acél
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Csónakgyártás és hajóépítés
Szerelvénygyártó

Kronenflex A 60 N Supra - vékony vágókorong alumíniumhoz

Az A 60 N Supra egy vékony vágókorong, amely speciális összetételének köszönhetően hatékonyan megakadályozza az eltömődést. A vágókorong kiváló választás - alumínium és - acél megmunkálásához.

A sarokcsiszológépen történő mindennapi használatra ideális kialakítású A 60 N Supra a minimális sorjaképződés és a nagyfokú agresszivitás mellett átlagon felüli élettartammal is kitűnik. Ez a vékony vágókorong különböző átmérőkben kapható. Egyaránt ajánlott a kereskedelmi szektorban és a barkácsolók által végzett munkákhoz.

Megfelelő vágókorongok számos alkalmazáshoz

Az A 60 N a Supravékony vágókorong a SUPRA minőségi osztály tagja. Ebbe a kategóriába azok a termékek tartoznak, amelyeket a Klingspor különösen igényes feladatokra optimalizált. Ezeket a termékeket kiemelkedő élettartamuk és rendkívül magas vágási teljesítményük különbözteti meg. E kategórián kívül a Klingspor kínálja az Extra és a Special minőségi osztályokat is, amelyekbe az univerzális felhasználásra, illetve a speciális alkalmazásokra tervezett vágókorongok tartoznak. A sarokcsiszológépen való használatra tervezett összes korongot üvegszálas anyaggal látják el, amely erősítő betétként szolgál és jelentősen javítja a stabilitást. Az üvegszálas szövet feltétlenül szükséges, ha a vágókorongot nagy oldalirányú erők érik. Az A 60 N a Supra vékony vágókorong egy ugyancsak vékony üvegszálas szövetre támaszkodik a csiszolószemcsék magas koncentrációjának biztosítása érdekében.

Prémium szemcsék az optimális eredményekért

A Klingspor kizárólag szintetikusan előállított szemcséket használ, amelyek garantáltan a lehető legjobb eredményeket biztosítják. A felhasználó a hosszú élettartam alatt egyenletesen kiváló minőséget élvezhet, és kiszámítható kopási és vágási jellemzőkben részesül. Ez a Klingspor portfóliójában szereplő A 60 N a Supra vékony vágókorong akkor éri el maximális teljesítményét, ha közvetlenül a megengedett maximális üzemi sebesség alatt használják. A megfelelő mennyiségű szerszámnyomás kifejtése biztosítja a lehető leggyorsabb vágási időt. Ha a felhasználó betartja ezeket az utasításokat, optimális eredményeket ér el, ha szabályosan bánik az A 60 N a Supra vékonyvágó koronggal, hozzájárul saját biztonságához.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.