A 60 Extra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 60 Extra vágókorongok

A Kronenflex A 60 Extra vágókorongokat kivételes ár-érték arány jellemzi. A korongokat sarokcsiszológépeken történő használatra tervezték. Elsősorban

  • fémipari munkák során,
  • az üzemmérnöki tevékenységben,
  • az acélszerkezet építésben és
  • javítási munkákhoz használják. A mindössze 1,0 mm vastagságú vágókorongok rendkívül vékonyak. Egyedülálló vékonyságuk miatt ideálisak vékony csövek hosszra vágásához vagy fémlemezek és profilok vágásához. Alacsony érintkezési nyomással ezekkel a Kronenflex vágókorongokkal nagy működési sebesség érhető el. A terméket nemesacél és fém megmunkálására optimalizálták.

Az A 60 Extra Kronenflex vágókorongok tulajdonságai

A viszonylag kemény vágókorongok rendkívül agresszívek és hosszú élettartamúak. Az alacsony, 1,0 mm-es vastagságnak köszönhetően a korongokkal a sorjaképződés minimálisra csökkenthető. Ráadásul a munkadarab és a tárcsa közötti hőterhelését is minimalizálja. A Kronenflex vágókorongok stabilitását üvegszál szövet biztosítja. A korundból készült csiszolószemcsék az üvegszálas szövet egyes rétegei között helyezkednek el. A korund szabálytalan alakú kristályokból álló, tömbszerű szemcséket képez. Kemény és szívós. Mivel a Klingspor kizárólag szintetikusan előállított szemcséket használ, minden egyes korong esetében garantálható az egyenletes minőség. A Klingspor minden Kronenflex vágókorongon feltünteti a maximálisan megengedett sebességet. Ezt a sebességet biztonsági okokból nem szabad túllépni. Az optimális vágási eredmény a megadott maximális sebesség alatt érhető el. Ha a fordulatszám túl alacsony, a vágókorong gyorsabban kopik, ami csökkenti a korong élettartamát. Az érintkezési nyomást úgy kell megválasztani, hogy a tárcsa gyorsan haladjon át az anyagon. Ne alkalmazzon túlzott nyomást vágás közben! Kis nyomás és maximális sebesség mellett is optimális munkateljesítmény érhető el.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.