A 60 Extra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 60 Extra - vékony vágókorong nemesacélhoz és fémhez

Az A 60 Extra egy vékony vágókorong olyan anyagok megmunkálásához, mint a

  • nemesacél és a
  • fém.

A termék különlegessége a csekély sorjaképződés és a minimális hőterhelés. A Klingspor által az Extra teljesítményosztályban rendelkezésre bocsátott valamennyi vágó- és csiszolótermék kiváló ár-érték arányú. A vágókorong dobozban kapható változata a bemutató falra is kirakható. Ezekben a átlátszó tetővel ellátott dobozokban egyenként tíz korong fér el.

Kiváló teljesítmény fém és nemesacél vágásához

A vékony, A 60 Extra vágókorong számos előnnyel rendelkezik, melyek a következők: magas fokú agresszivitás, nagyon hosszú élettartam, keménység. A Klingspor minden termékénél szintetikusan előállított szemcséket használ. A természetes anyagokhoz képest ezek a szemcsék tartósak és egyenletes csiszolási teljesítményt nyújtanak. A professzionális felhasználás során a Kronenflex A 60 Extra vágókoronggal mindig egyenletes minőség érhető el. Ez a termék a Klingspor kínálatában az Extra teljesítményosztályban található, univerzális felhasználásra tervezték, így számos felhasználási területen alkalmazható.

Kipróbált és bevált biztonság

A Klingspor kínálatában szereplő minden egyes vágókorongot egy adott maximális működési sebességre és egy maximálisan megengedett fordulatszámra terveztek. A megfelelő specifikációk a konongon elhelyezett címkén található, így azonnal tájékozódhatnak a csiszolószerszám megfelelő kezeléséről. A tökéletes eredményekhez elengedhetetlenül fontos a vágókorongok optimális fordulatszámának kiválasztása. A kiválasztott sebesség nem haladhatja meg a maximális üzemi sebességet! A megfelelő sebesség használatával a vágási sebesség és a korongkopás legjobb aránya érhtő el.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.