A 60 Extra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 60 Extra - vékony vágókorong nemesacélhoz

Az A 60 Extra vágókorong olyan anyagok vágására szolgál, mint a

  • nemesacél és a
  • fém

és minimális sorjaképződéssel jár. Ez lehetővé teszi a munkadarabok tiszta vágását. Ennek az Extra kategóriás terméknek az előnyei közé tartozik a vágási munkák során keletkező alacsony hőterhelés és a kiváló ár-érték arány. Ezt a vágókorongot magas agresszivitás és rendkívül hosszú élettartam - valamint tökéletesen illeszkedő keménység jellemzi. A vágókorong egyenes kivitelben is kapható, így ideális a sarokcsiszolóval való használathoz. A termék tíz darabos kiszerelésben, egy praktikus átlátszó tetejű fémdobozba van csomagolva.

A megfelelő vágókorongok univerzális használatra

A 60-as vágókorong az Extra teljesítményosztályba sorolt vágókorong. A Klingspor ezt a termékkategóriát használja arra, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a legjobban megfelelnek az univerzális használatra. Egyformán jól teljesítenek professzionális környezetben és otthoni barkácsolás során. Az ebbe a minőségi osztályba sorolt vágószerszámok kizárólag a legmagasabb minőségű szemcsékkel rendelkeznek. Mindegyikük szintetikusan készül, hogy garantálják a kiemelkedő és állandó minőséget. Ezen anyagok kiválasztásakor a Klingspor a lehető legjobb termékjellemzőkre összpontosít, biztosítva, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az egyes konkrét felhasználási esetek követelményeinek a stabilitás, a vágási teljesítmény, a keménység és a törésállóság tekintetében. A végtermék kiváló eredményeket tesz lehetővé a valós használatban. Az ideális tárolási feltételek közé tartozik, hogy a vágókorong ne legyen kitéve túlzott nedvességnek. A megfelelő tárolás biztosítja, hogy az élettartam változatlan maradjon, és a korong hosszú ideig kifogástalan eredményeket produkáljon. Az optimális teljesítményhez ugyanilyen lényeges a megfelelő kezelés. Ebben a tekintetben a legfontosabb szempont a megengedett felső határon belüli sebességgel való munkavégzés és a megfelelő szerszámnyomás alkalmazása.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.