A 46 VZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 46 VZ Special vágó- és csiszolókorong (Duplex) igényes feladatokhoz

A Kronenflex A 46 VZ Special vágó- és csiszolókorong tökéletes kiegészítője a sarokcsiszolóval végzett munkának. Ezt a Kronenflex vágó- és csiszolókorongot az teszi különlegessé, hogy nagyon kemény és agresszív. Ezek a tulajdonságok ideálisak

  • nemesacél,
  • acél és
  • színesfém megmunkálásához.

Az A 46 VZ Special kombinált korongot különleges összetétele olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek ideálisak a vágáshoz és a könnyű csiszolási alkalmazásokhoz egyaránt. Azok a felhasználók, akik ezt a Kronenflex csiszolókorongot választják, értékes megmunkálási időt takarítanak meg, mivel a korong kiküszöböli a szerszámcsere szükségességét.

Hosszú élettartam a hatékony munkavégzésért

A sokoldalúság mellett az A 46 VZ Special vágó- és csiszolókorong hosszú élettartamot kínál, ami szintén hozzájárul a vágás és csiszolás hatékonyságának növeléséhez. A Kronenflex vágó- és csiszolókorong páratlan élettartamát a csiszolószemcsék precízen kevert minőségének és sűrűségének, valamint a kötés összetételének és szerkezetének köszönheti. A Klingspor Kronenflex vágókorongjai és csiszolókorongjai egy speciális receptúra termékei, amelyet úgy tökéletesítettek, hogy megfeleljen ennek a szabványnak. A szerszám csiszolás közben tanúsított agresszivitását az időegységre vetített készleteltávolításként mérik. A csiszolószemcsék minősége, valamint a kötés további kulcsfontosságú követelmények, amelyek befolyásolják a csiszolási teljesítmény agresszivitását. Az agresszív csiszolószerszámok gyors leválasztási sebességüknek köszönhetően hozzájárulnak a megmunkálási idő lerövidítéséhez. A Klingspor által tervezett Kronenflex csiszolókorongok és vágókorongok mindent kínálnak, ami a kiváló munkateljesítmények és a rövid megmunkálási idők eléréséhez szükséges.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.