A 46 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 46 TZ Special vágókorong nemesacélhoz

A Kronenflex A 46 TZ Special vágókorong kifejezetten igényes feladatokra lett kifejlesztve, és olyan anyagokat vág, mint a - acél és a - nemesacél.

A termék egyik legfontosabb előnye a hosszú élettartam. Ezt a vágókorongot olyan professzionális alkalmazásokhoz szánjuk, amelyek nagyfokú agresszivitásra és hosszú élettartamra támaszkodnak. A termék vas-, kén- és klórmentes. Az A 46 TZ Special egyenes és domború alakban, valamint különböző átmérőkben kapható a különböző sarokcsiszolókkal való kompatibilitás érdekében.

Speciális vágókorong a kihívást jelentő munkákhoz

A rozsdamentes acélon végzett kihívást jelentő feladatok megoldásához kevés jobb megoldás létezik az A 46 TZ vágókorongnál. A Speciális minőségi osztály tagjaként ez a korong egy nagy teljesítményű termék speciális alkalmazásokhoz, amely szintetikusan előállított csiszolószemcséinek köszönhetően kiváló vágási teljesítményt nyújt. A szintetikus szemcsék csak minimális kopást mutatnak, és garantáltan egyenletes eredményt produkálnak. Ezeket a tulajdonságokat a professzionális felhasználók és a szakemberek egyaránt nagyra értékelik. A Klingspor a termékeiben felhasznált gyanták és kittok esetében is csak a legjobb nyersanyagokra támaszkodik. Ez a minőségre való összpontosítás biztosítja, hogy a felhasználó a mindennapi használat során mindig a lehető legjobb eredményeket produkálja.

Végső teljesítmény, bizonyított biztonság

A Klingspor a kiváló teljesítményre való összpontosítás mellett a biztonságos használatot is elsődleges fontosságúnak tartja. A termékválasztékban szereplő többi vágókoronghoz hasonlóan az A 46 TZ Special vágókorongot is szigorúan tesztelték az oSa irányelveknek megfelelően. A termék továbbá megfelel az EN 12413 biztonsági szabványban meghatározott valamennyi biztonsági követelménynek. A maximális biztonság garantálása érdekében a megfelelő kezelés a legfontosabb követelmény. A felhasználónak a korongot legfeljebb a megadott maximális sebességgel kell üzemeltetnie. További követelmény, hogy a vágókorongokat csak radiális terhelésnek tegye ki, és a megmunkálandó anyagnak megfelelő szerszámnyomást válasszon.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.