A 46 N Supra Kronenflex® vágókorongok a Alumínium

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Alumínium
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Csónakgyártás és hajóépítés
Szerelvénygyártó

Kronenflex A 46 N Supra vágókorong alumíniumhoz

A Kronenflex A 46 N Supra vágókoronggal a professzionális felhasználók tökéletes kiegészítést kapnak sarokcsiszolójukhoz és alumínium megmunkálásához. Ez a prémium termék egy speciális anyagkeverékre támaszkodik, amely megbízhatóan megakadályozza az eltömődést a vágás során. Az eredmény az optimalizált vágási teljesítmény

  • alumínium és
  • egyéb színesfémek esetében.

A terméket magas fokú agresszivitás és kiváló élettartam jellemzi. A Klingspor ezt a vágókorongot különböző átmérőkben, egyenes és domború kivitelben kínálja.

Maximális teljesítmény elérése a mindennapi használat során

A Klingspor az Extra, Supra és Special teljesítményosztályokat alakította ki, hogy a felhasználók számára a legjobban megfelelő vágókorongot kínálja. A Supra kategóriába sorolt A 46 N a különböző alkalmazási területekhez lett optimalizálva, és nagy igénybevétel mellett is kiváló vágási teljesítményt nyújt. A vágókorongok tartós tulajdonságokkal rendelkező szintetikus szemcsékből készülnek. A Klingspor csak olyan gyantákat választ ki, amelyek a lehető legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek. A teljes csomag kiemelkedő stabilitást, kiváló vágási teljesítményt és kiváló törésállóságot biztosít.

Bizonyított biztonság minden alkalmazáshoz

A Klingspor kiemelten fontosnak tartja, hogy termékei, pl. a vágókorongok vagy csiszolóanyagok optimális biztonságot nyújtsanak a használat során. Ez az A 46 N Supra vágókorongra is igaz. Az oSa irányelvek szerint tesztelték, és garantáltan megfelel az EN 12413 európai biztonsági szabványnak. A biztonsághoz nagyban hozzájárul a vágókorongok megfelelő kezelése is. Ennek egyik szempontja az optimális sebesség beállítása. A sebességnek el kell érnie a kerékre meghatározott maximális kerületi sebességet. A termékkel végzett munka során a felhasználó nem lépheti túl a maximális sebességet. Ugyanilyen fontos a megfelelő szerszámnyomás kiválasztása. Nem szabad túl erősnek lennie, amely megakadályozza az anyag túlmelegedését.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.