A 346 Extra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél, Acél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Alumínium
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

A 346 Extra Kronenflex vágókorongok

A Kronenflex vágókorongok A 346 Extra a professzionális felhasználók számára a lehető legnagyobb vágási teljesítményt nyújtja alumínium, nemesacél és acél vágásához. Erősségei közé tartozik a

  • nagyfokú agresszivitás,
  • hosszú élettartam és
  • javított keménység.

Ezek az erősségek összessége ideális feltételeket biztosít az univerzális felhasználáshoz a fémmegmunkálásban. A termék előnyei közé tartozik még a minimális sorjaképződés is. Ráadásul a korongok vas-, kén- és klórmentes. Ez a vágókorong kiválóan alkalmas olyan vékony anyagok vágására, mint a profilok és csövek. Az ilyen típusú alkalmazásoknál a Kronenflex vágókorongok páratlan képességeiket bizonyítják - még a barkácsolók számára is.

Legjobb teljesítmény, maximális biztonság

A Kronenflex vágókorongokkal a Klingspor olyan termékeket kínál, amelyek a legnagyobb teljesítményt a használat során maximális biztonsággal ötvözik. A legfontosabb jellemzők közé tartozik a kalcinált, köbös korund szemcse. Ez a szemcse önéleződődik. A Klingspor emellett üvegszálas szöveteket használ a tárcsa megerősítéseként, ami óriási mértékben javítja a stabilitását az oldalirányú erők alatt. A Klingspor összes vágókorongja megfelel a szigorú oSa előírásoknak és az EN 12413 biztonsági szabványnak. sarokcsiszolóval kombinálva és a megadott sebességtartományban működtetve a termék maximális biztonságot nyújt a gyakorlati használat során.

Kronenflex vágókorongok az Extra teljesítményosztályban

A Klingspor által az Extra minőségi osztályban kínált Kronenflex vágókorongok az univerzális felhasználhatóságot kiváló ár-érték aránnyal ötvözik. Ez a kombináció teszi az ebbe a teljesítményosztályba sorolt vágókorongokat a barkácsolók számára is vonzóvá. A címkén jól áttekinthető módon minden olyan információ fel van tüntetve, amely a vágókorong optimális használatához elengedhetetlen. Száraz helyen történő tárolás esetén az A 346 Extra vágókorongok hosszú ideig megőrzik eredeti kiváló minőségüket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.