A 330 Extra Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Acél

két üvegszálas megerősítő háló
Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Alumínium
Öntvény
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Berendezésgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Magas-és mélyépítészet
Útépítés

A 330 Extra - Kronenflex nagyméretű vágókorong fémekhez

A Kronenflex A 330 Extra nagyméretű vágókoronggal a Klingspor egy nagy teljesítményű terméket kínál fémek megmunkálásához. Pontosabban ez a vágókorong - acél, - nemesacél, - alumínium és - öntvények vágására szolgál.

§Az Extra teljesítményosztályba tartozó vágókorong nagyfokú agresszivitást és hosszú élettartamot biztosít. Ezeket a tulajdonságok egyaránt hasznosak a professzionális felhasználók és a barkácsolók számára is. A vágókorong a Klingspor kínálatában vonzó áron, mégis az erőteljes teljesítmény nyújtó termékek között szerepel.

Kronenflex nagyméretű vágókorong széleskörű felhasználással

Az A 330 Extra vágókorongot az összes járatos gyakori profilhoz ajánljuk, ezért széles körben alkalmazható. Minden asztali vágógéphez használható, az ipar és a kézműipar területén. Így mindig a legmagasabb minőségű eredményt érheti el. A címkén fontos információk találhatók, a korong gépen történő optimális használatára vonatkozóan. Mint például a maximális sebesség, amellyel a korong használható.

Prémium minőségű alapanyagok és maximális teljesítmény a mindennapi használat során

A Klingspor csak a legjobb alapanyagokat használja minden Kronenflex nagyméretű vágókoronghoz. Ez alól az A 330 Extra sem kivétel. A kötés és a szemcsék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a gyakori használat során egyenletesen kopnak. A különösen éles és tartós, szintetikusan előállított csiszolószemcsék nagyban hozzájárulnak e csúcsminőségű termék kiemelkedő teljesítményéhez. Az üvegszövet erősítő betétként szolgál, hogy a korong ellenálló legyen a megnövekedett oldalirányú erőkkel szemben. A Klingspor vágókorongok biztonsági szempontból is kiemelkedőek: Az oSa irányelvek szerint tesztelték őket, és megfelelnek az EN 12413 európai biztonsági szabványnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.